BiNPDA SignSiS v0.7

Sponsorlu Bağlantılar

waryanli

waryanli

Üye
cer dosyası yapabilmek için şöyle bir yazılımdan bahsediyor bu site tıklayın lütfen

daffy007

daffy007

Üye
sağol kardeş ..

--------------- Ekleme ---------------

cer dosya yoksa işe yaramaz..

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
tsk.

cep_fanatik

cep_fanatik

Üye
sağol

corona

Üye
kardes ben çin sitesinden sertifika aldım ama hersey tamam sign the sis dedigim zaman cubuk ilerliyor ve bitmeye yakın certificate the file signing failed diye bi yazı cıkıyornası asabilirim baska programlar falan varmı sign yapmak için certifika uzerinden şimdiden saolun...

Smart123

Üye
Arkadaşlar virüs kaynıo bu prog. zaten saatlerdir virüssüzünü arıyorum dikkat lütfn!

rapman

rapman

Üye
benim antivirüs virüs görmedi ama neyse sileyim bağri
ayrıca ilk defa cer dosyası ismini duydum

--------------- Ekleme ---------------

ellessar daha yeni üye olmuşsun ve ilk mesajın.ama MAXİCEP ' i çok kötülemişsin ! :bann:

WOOLF

Üye
Tam'da benim aradagım porgram :d:CER ve :d:BİNKEY dosyaları ilen programmı sertifikalamayı başardım:aha: bu programı sunan arkadaştan ALLAH razı olsun ve başarılarının devamını diliyorum TEŞEKKÜR'EDERİM .:oke:

nihat05

nihat05

Üye
hocam bende var bu program ve ben opda dan sertifika aldım yalnız sadece sis dosyalarını sertifika yapıyor sisx dosyalarını bununla nasıl sertifikalandırırız saygılar.

85komutan85

85komutan85

Üye
vırus var kardesım bunda hemde solucan baksanıza dosyalara

cosmic_c

Üye
bu dosya virüslü ve nerden bulduysam hepsi virüslü çıktı bu programın virüssüz olanını eklermisiniz lütfen ..

kucukKUL

kucukKUL

Üye
benim bilgisayarda açılmıyor neden acaba..!

dostmail1

Üye
cok cok tesekkurler arkadasım cok işime yaradı
Saygılar

memik2707

Üye
virus var KARDEŞİM

futbol123

futbol123

Üye
tşk..

antiaircraft

Üye
kardeş saol ama ben anlayamadım.bi n-gage oyunu indirdim (brothers in arms) bin pda falan dio ama oyunu bi türlü bu paylaştığın programa gösteremedim.oyun klasörünü açıom sadece tools gözüküyor.bna bi yardımcı olursanız sevinirim

chax

Üye
dosya icinde genosix gibi dosya var onu etkisiz hale getirincede program calismio ama isin garibi yabanci sitelerdede ayni halt var,12 tane signsis indirdim hepside aynii

werarce

werarce

Üye
tşkler çalışıyor

m.d.a

Üye
cer dosyası nerede oluyor kardeş??

A.SAMET

Üye
Windows 7 de çalışmıyor.bi tür hata veriyor ama anlayamadım.bunun bir çözümü varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt