BINPDA İle Uygulama İmzalama!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyilmaz93

eyilmaz93

Üye
    Konu Sahibi
BINPDA İle Uygulama İmzalama!!!

A-) Sertifika yoksa
Hala sertifika almadıysanız bu anlatımı uygulayıp sertifikanızı alabilirsiniz.

B-) Sertifika varsa
Önce ya da tıklayarak gerekli yazılımı edinin. Programda tıklayarak;
1-) İmzalamak istediğiniz uygulamayı seçin,
2-) IMEI'nize ait sertifikanızı seçin,
3-) Sertifika alırken yanında indirdiğiniz . dosyanızı seçin,​

... ve (şifre bölümüne dokunmadan) Sign the Sis! butonuna tıklayın. "Certificate File Signing Has Been Successful!" bilgine tamam dedikten sonra sonunda SIGNED eklenmiş dosyanızı cihazınıza kurabilirsiniz.​

:megafon:ALINTIDIR!!!(Reis-i Eagles™)

• Beğen
Tepkiler: ROMANSss, tuncagu, darkodarko ve 4 diğerleri

hxs

hxs

Üye
süper ama E72 için sertifika proğramı yok galiba

Adilx05

Adilx05

Üye
Milyon kere verildi :s

tuncagu

Üye
ya ama çok teşekkür ederim sertifika aldım, telefonuma yüklemek istediğim programı da sign yaptım ama yine telefona kurmaya çalıştığımda "sertifika hatası. uygulama sağlayıcıyla görüşün" diyor. üstelik telefonuma daha önce kurduğum şeyleri bile kuramıyorum acaba benim telefonumun ayarlarıyla mı alakalı. bi yardım eden bulabilir miyim acep?

darkodarko

Üye
ya ama çok teşekkür ederim sertifika aldım, telefonuma yüklemek istediğim programı da sign yaptım ama yine telefona kurmaya çalıştığımda "sertifika hatası. uygulama sağlayıcıyla görüşün" diyor. üstelik telefonuma daha önce kurduğum şeyleri bile kuramıyorum acaba benim telefonumun ayarlarıyla mı alakalı. bi yardım eden bulabilir miyim acep?

aynı sıkıntı bendede war sertifika aldım gerekli programı sign yaptım yine sertifika hatası yardımcı olursanız cok sevinirim..

ametlim

ametlim

Üye
arkadaşım pragram nerede göremiyorum yardımcı olurmuusn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt