Binlerce () Kazanmak, oturduğun yerde. Nasıl mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Binlerce () Kazanmak, oturduğun yerde. Nasıl mı?

Binlerce ( € ) Kazanmak, oturduğun yerde. Nasıl mı ?

Çok kolay. Üyelik tamamen ücretsiz.
  • Üye olduğunuzda 100€ Bonus hemen hesabınızda.
  • Verdiğiniz Mail adresine gelen Reklam Link'ine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada 30 sn bekliyorsunuz. 10€ hesabınıza hemen yatırılıyor. (NOT: Mailler önemsiz (junk-spam) klasörüne düşebiliyor. Bu sebeple bu klasörleri dikkatli kontrol etmelisiniz.)
  • Paid to Click bölümündeki linklerden 5€ alıyorsunuz.
  • Referansınızla Üye olan kişi başına 20€ kazanıyorsunuz. Ayrıca onların tıkladıklarından da pay alıyorsunuz (%30)
  • Sizin birinci hattınızın yaptığı üye başına 12€ kazanıyorsunuz. Ayrıca onların tıkladıkları reklamlardan da pay alıyorsunuz.
ÖNEMLİ NOT !!!
Aynı PC'den yapılan üyelikleri iptal ediyorlar. Bu sebeple 1 PC'den ancak 1 kişi üye olabilir. Hatta farklı PC bile olsa aynı modemle bağlanan bilgisayarlarda aynı ip'ye sahip olduklarından hesapları kapatılabilir.
SİSTEM ÇOK BASİT SİZDE HEMEN ÜYE OLUN !
HESABINIZDAKİ 100 EUROYU GÖRÜN. ÇALIŞIN VE KAZANCINIZ GÜNDEN GÜNE ARTSIN.
UYELIK ICIN YAPMANIZ GEREKENLER; ASAGIDAKI LINK' E TIKLIYORSUNUZ.

DEPACCO ANASAYFASI AÇILDIKTAN SONRA ÜSTTE YER ALAN OPEN AN ACCOUNT BUTONUNA TIKLIYORSUNUZ.

SITE SIZIN GERCEK KISI OLDUGUNUZU ANLAMAK ICIN MAIL ADRESINIZI GIRMENIZI ISTIYOR.

MAIL ADRESINIZI GIRIP OKEYLIYORSUNUZ. MAILINIZE KABUL MAILI GELIYOR. BU MAIL SIZIN ONEMSIZLER YADA SPAM KLASORUNUZEDE GELEBİLİR ONLARI KONTROL ETMEYI UNUTMANIYIN. EGER MESAJ KUTUNUZDA GOREMEZSENIZ TABI.
DAHA SONRA KISISEL BILGILERINIZI DOLDURUYORSUNUZ.
Username:
Use letters and numbers only
KULLANICI ADINIZI YAZIN
E-Mail: (kendi emailinizi yazıyorsunuz)
Send emails to:
Site Inbox & eMail (seçili olan kalsın bu sayede ücret kazanmak için gerekli olan mail hem verdiğin maile hem de buraya gelecek. Eğer mail kutusunda göremezseniz site üzerinde İnbox kutusundan Linklere tıklayarakta aynı işlemi gerçekleştirebilirsiniz)
First Name:
ADIN
Last Name:
SOYADIN
Address:
ADRES
City:
N/A yı seçin amerika dışı oluyor
Other:
Zip Code:
POSTA KODU
Country:
ÜLKE
Referred by:
Bu kısım ÇOK ÖNEMLİ. Referansınızı yazıyor.Lütfen Silmeyin...

Select categories of interests to you:
(ilgilendiğiniz kategoriler-hepsini işaretleyin daha çok mail gelsin)
[Automotive, Computers & Internet, Food & Drink, Home & Garden, Mode & Lifestyle, Movie & Music, Personal Finance, Recreation, Sport & Game, Technology]

Payment account ID:
Burası ise paranızı nereye yatırmak istediğinizi soruyor. Eğer bunlardan birine üye değilseniz, moneybookers'ı tavsiye ederim. Euro hesabı açıyorsunuz. Paranızı almak çok kolay emin olabilirsiniz . AYRICA TÜRKÇE

Password:PAROLA
Confirm Password:
YENİDEN PAROLA

Kaydınızı yaptıktan sonra sitenize giriş yapın ve burda Referrals Tools var, buraya tıklayın orda sizin linkleriniz hazır. Linklerinizi kopyalayın ve E-Mail, Blog ve sitenize yapıştırarak yeni kişiler davet edin. Hepsi Bu kadar. Hadi kolay gelsin...

Advanced Membership; Depacco'nun üyelerine bir ücret karşılığında sunduğu ayrıcalıklarla donatılmış bir üyelik şeklidir. Bir kereye mahsus 179 € ödersiniz ve hayat boyu üyeliğinizi devam ettikçe bu üyelik ile avantajlardan yararlanırsınız. Peki bu avantajlar nelerdir?
Şu anda tıkladığınız e maillerden 10€ yerine 20 € kazanırsınız.
Paid to Click bölümünden 5 yerine 10 € kazanırsınız.
Sisteme üye kazandırdığınız da 20 yerine 30 € kazanırsınız.
Üyelerinizin işlemlerinden % 30 yerine % 55 kazanırsınız.
Eğer sisteme hiç üye kazandırmamışsanız Advanced Membership olunca sistem sizi ödüllendirir ve aylık period içinde 50 alt üye kazanmanızı sağlar.
Her ay 12 ekstra mail alırsınız.
Depacco'nun tüm reklam uygulamalarından %30 indirim sağlarsınız.
Minimum ödeme almanız gereken tutar normal üyeliklerde 5000 € dur. Fakat Advanced Membership olursanız bu tutar 300€ ya düşer. 300 € ya ulaşınca ödeme talebi yapabilirsiniz.
Üyelik ücretini sadece bir kereye mahsus ödersiniz ve hayat boyunca Advanced Member olursunuz.
Advanced Membership için ayrı bir giriş paneli vardır. Ayrıcalıklı bir şekilde sisteme giriş yaparsınız.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dostum sen kazandın mı yani bana hiç inandırıcı gelmedi de...:bilmem:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum sen kazandın mı yani bana hiç inandırıcı gelmedi de...:bilmem:

arkadaşım. Ben bunu demedim. Şu an kullanıyorum. 310 euro kadar çıktım. Hergün iki mail geliyor, yani günde 20 euro hesaba ekleniyor. Toplamda 5000 euro olduğu zaman alabiliyorsun. Hesablarıma göre ortalama 1 sene içinde bu rakamı buluyor. Yani 10 bin tl oluyor. Denemekte fayda var hiçbir ücret vermiyorsun ki. Ne zararin yok.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tamam sana inanıyorum:):)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya boş vaktim oluyor bilgisayara başında fakat pek inandırıcı gelmiyor bana yarın 5000euro ya ulaştıktan sonra şu kadar para yatırın paranızı verelim gibisinden bir mail gelirse boşa yapmış oluruz...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya boş vaktim oluyor bilgisayara başında fakat pek inandırıcı gelmiyor bana yarın 5000euro ya ulaştıktan sonra şu kadar para yatırın paranızı verelim gibisinden bir mail gelirse boşa yapmış oluruz...

bu şekil türkçe sitelerde var fakat ben bunun gibi büyük çaplı bir site ilk kez görüyorum. Denemekte fayda var 8 ay gibi kısa süre sonra 5000 euro ya ulaşıyor. Gelen mailleri haftada bir hepsini tıklayarak da yapabilirsin. Ben den demesi haftada yarım saatini almaz. Denemekte fayda var.

REKLAMLARA TİKLAMA VE KAZANMA ŞEKLI

gelen mailin en sonunda bir link var ona tıkla, açılan sayfada eğer daha önce siteye giriş yapmadıysan e mail adresini ve şifreni ister ve giriş yaparsın. Reklamı okuyabilmen için gülenlik şeridi var. Önüne bir resim altında da rakamlar var. Bu ekran çıktığı zaman peşindeki sayının aynısı altta var ona tıklayarak reklam sayfası açılıyor ve sayfanın sol üst kısmında 30 saniye geri doğru saymaya başlıyor 30 saniye dolduğunda ıngilizce teşekkürler (thank you) ve bazı yapılar çıkar ve o anda 10 euro hesabında. Bu kadar basit. Site ıngilizce, bende bir program var ıngilizce site sayfalarını türkçeye çeviriyor. Forumda yoksa en kısa sürede sizinle paylaşacağım.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
28 ocak tarıhıne kadar bakım çalışması vardır.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kesinlikle Doğru Ben de Başka Bir Reklam Sitesine Üye Olmuştum..
Ama Tıklama Başına 2 € Verdiği İçin Bıraktım..

Bu Gibi Siteler, Sponsorlarının Reklamını Yaparak Para Kazanıyor ve Sizin de Buna Aracı Olmanızı Sağlıyor..
Yani Reklam Gelirlerinin Küçük Bir Kısmını Kullanıcılarına Dağıtıyor..
Deyim Yerindeyse Kaz Gelecek Yerden Tavuk Esirgenmiyor..

Teşekkürler Arkadaşım Bir Deneyelim Bakalım..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kesinlikle Doğru Ben de Başka Bir Reklam Sitesine Üye Olmuştum..
Ama Tıklama Başına 2 € Verdiği İçin Bıraktım..

Bu Gibi Siteler, Sponsorlarının Reklamını Yaparak Para Kazanıyor ve Sizin de Buna Aracı Olmanızı Sağlıyor..
Yani Reklam Gelirlerinin Küçük Bir Kısmını Kullanıcılarına Dağıtıyor..
Deyim Yerindeyse Kaz Gelecek Yerden Tavuk Esirgenmiyor..

Teşekkürler Arkadaşım Bir Deneyelim Bakalım..
Reklam gelirlerinin küçük bir kısmı 5000€ ise hayal edemiyorum tamamını:ehe
Ben hala inanmıyorum,zamanında yeterince denedik:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

arkadaşım hala inanmıyorsan şu siteye bir gir bütün sorularına yanıt bulursun. Ondan sonra seni burada tekrar bekliyoruz. Site şu an bakım çalışması var bugün bitecek dediler. Bekliyoruz.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Benim Hesaba Para Geliyordu..

Ama Öncelikle PayPal Gibi Güvenilir Bir Sitede Hesap Açmak Gerek..

Benim Hesabımda Yaklaşık 900 € Var Ama Kafeden Takıldığım İçin Pek Sık Uğrayamıyorum Reklam Sitesine.. :)

Öylece Duruyor Orada.. :ehe

Ama RapidShare, ManagerZone, Mynet Gibi Paralı Üyelik İsteyen Sitelere Kolaylıkla Üye Olabiliyorsun..

Bu Açıdan Çok Avantajlı.. ;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sitenin çalışmaları sona ermiş ve hizmete tekrar açılmıştır. Ayrıntılı bilgi almak için adresini ziyaret edin.

Salihyet

Salihyet

Üye
Başarılı olduğunuzu görmek istiyorum , destek olmak isterdim :) size başarılar..

|Sponsor olmuşuz :ehe|

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herşey maxicep için

arslansem

arslansem

Üye
Türk versiyonu superteklif var..Onun bi benzeri sanırım :)

kaiser91

Üye
eywallah kardes bakalim nasi olcak

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
kardeş paypala ödeme yapıyormu acaba

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ZaZuM

ZaZuM

Üye
süperteklif siteside buna benziyor ama hiçbir faysasnı göremedim

tybries

Üye
recep kardeşim bu gelen reklam maillerinin bilgisayara yollanan virusler olmadığını nasıl bileceğiz virüs bulaştırmaya çalışanların bi oyunu olmadığını nerden anlayacağız. tmm para falan vermiyoruz ama hiç mi virüs tehlikesi yok ne kadar güvenilir nerden bileceğiz ki risk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt