Coinmama nedir, Bitcoin nasıl alabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Coinmama nedir, Bitcoin nasıl alabilirim?
Kredi kartı ile Bitcoin alma yöntemleri oldukça merak edilirken, bu yöntemler arasında en güçlü ismin Coinmama olduğunu söyleyebiliriz. Kredi kartı ile ödeme yaparak Coinmama üzerinden BitCoin alma işlemi gerçekleştirebilirken, bu işlemi gerçekleştirmeden önce kesinlikle bir sanal para birimi cüzdanınız olması gerektiğini unutmayın.

Coinmama isimli servis bizlere en güncel rakamlarla Bitcoin satın alma fırsatını sunuyor. Eğer kredi kartıyla Bitcoin satın almak istiyorsanız, CoinMama üzerinden bu işlemi oldukça basit bir şekilde gerçekleştirebileceğinizi unutmayın.

Coinmama yeni üyelik açmak için yapmanız gereken oldukça basit ve kolay bir detay olarak karşımıza çıkarken, işlemine başlayabiliriz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra karşınıza bir forum çıkacakken, ilk kısımda e-posta adresiniz daha sonra ise adınız ve soyadınız isteniliyor. Bir sonraki alanda ise zorunlu olarak doldurmanız zorunlu olmayan göbek adınız isteniyor.

Bu işlem sonrasında kuvvetli bir şifre oluşturmanız ve ülke seçiminde bulunmanız gerektiğini unutmayın. Eğer üye olmak istiyorsanız okudum ve anladım kutusundaki tike tıklayıp üyelik işlemini başlatın.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Eğer karşınıza tıpkı yukarıdaki alanda olduğu gibi bir ekran çıktıysa, Coinmama üyelik başlatımı için doğru işlevleri yerine getirdiğinizi söyleyebiliriz. Bu işlem ardından e-posta kutunuzu ziyaret etmeniz gerekirken, e-posta kutunuza gelen maildeki onay linkine tıklayın. Bu onay linkine tıkladıktan sonra yeni bir sayfaya yönlendirilecekken, bu sayfada sizden accountunuza giriş yapmanız isteniyor.

Daha sonra accounta e-posta adresi ve şifrenizi girerek giriş işlemi gerçekleştirebilecekken, kredi kartı ile bitcoin satın alma işlemi için gerçek bir kişi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Gerçek kişi olduğunuzu kanıtlamak için karşınıza dev bir forum ekranı çıkarken buradaki gerekli bilgileri doldurmanız gerektiğini unutmayın. Eğer ikamet adresi, kimlik numaranız yada diğer bilgileri doğru girmezseniz, Coinmama üzerinden kredi kartı ile bitcoin alma işlemi gerçekleştiremeyeceğinizi de belirtelim.

Bu formu doldurduktan sonra Coinmama ile bitcoin satın alma işleminin devam etmek için gerekli bilgileri doldurmaya devam etmelisiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu bölümdeki bilgileri tamamıyla resimde görüldüğü gibi girin. Eğer bu işlemi gerçekleştirmezseniz halen resmi olarak bir Bitcoin satın alma işlemi gerçekleştiremeyeceksiniz. Bu bilgileri gönderdikten sonra Coinmama bitcoin alma işlemi için sizin bilgilerinizin doğruluğunu kontrol edecek ve onaylama işlemini gerçekleştirecektir. Bu süreç bilgilerinizin doğrulu ve istenilen belgelerin şeffaflığı ile çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Çoğu zaman Coinmama onay maili bir iki saat içerisinde e-posta kutunuza düşerken, yapılan araştırmalara göre sizlere bir Bitcoin satın alma sınırı tanımlanmaktadır. Bu satın alma işlemini gerçekleştirmek için yeniden Coinmama sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işlemini şifre ile e-posta adresiyle gerçekleştirdikten sonra karşınıza çıkan ekrandan Buy Bitcoins seçeneğine tıklayın.

Daha sonra Bitcoin satın alma işlemi için Coinmama üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilecekken, satın alma işlemini dolar yada Euro'dan herhangi birisiyle tercih edebileceğinizi unutmayın. Daha sonra paketlerden herhangi birisini seçip Buy Bitcoins seçeceğine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkacak olan ekranda BitCoin cüzdan bilgilerini girmeniz gerekecekken, satın alınan BitCoin'ler bu cüzdanınıza yüklenecektir. Bu sayfayı geçtikten sonra BitCoin alma işleminden emin olup olmadığınız ve hemen ardından ise banka bilgileriniz sorulacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu işlem ardından ödeme sayfasına yönlendirilecekken, sizden kredi kartı bilgileriniz istenecek. Kredi kartınızın internetten alışverişe açık olması gerektiğini unutmayın ve gerekli bilgileri tamamlayın. Burayı detaylı olarak anlatmıyorum, çünkü yapılacak işlem oldukça basit ve bir o kadar da net şekilde görülüyor.

İlk satın alma işleminizde BitCoin cüzdanını onaylamanız için bir defaya mahsus ekran karşınıza çıkacakken, bu onaylama işlemini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Daha sonra Bitcoin satın alma işlemi için sizlere bir mail gönderilecek ve bu maildeki linki ziyaret ederek satın alma işlemini onaylayabileceksiniz.
 

Ekli dosyalar



TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Yeni Kategorimiz, Hayırlı uğurlu olsun.:bigstar:
 
Son düzenleme:
Maxideren

Maxideren

Üye
Bu bilgiler çok işime yaradı teşekkürler.
 


Üst Alt