BİM'in en çok nelerini seviyorsunuz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Bimin en çok nelerini seviyorsunuz

• Kullanılan toplam oy
    31

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
XL var çakma halley onu alırım bitek tadı orjinal gibi fiyatıda normal halleye göre 30 kuruş az :ehe

• Beğen
Tepkiler: KsmCN ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evimin hemen altı BİM :ehe (yarın bi ss koyarım unutmazsam :gul: )
Ben de genelde tuzlu/tatlı kurabiye çeşitlerini çok seviyorum, evimde hiç eksilmez :blush:

• Beğen
Tepkiler: KsmCN
KayraBey

KayraBey

Üye
Sağlıksız ve kalitesiz diyen arkadaş. Ürünlerinin çoğunu bilinen firmalara yaptırıyor. Süt ve süt ürünlerini her zaman bimden alırım.

• Beğen
Tepkiler: KsmCN ve Silinen Üye 988579
Sciondar

Sciondar

Üye
Cheesecake i güzeldi

• Beğen
çaminci

çaminci

Üye
Kısıtlı bütçelere harika yaratan market.kalite olarak çocukluğumu hatırladım mahalle bakkallarında 10 kuruşa satılan 3.sınıf tadı saman gibi olan çikolataları onlardan daha iyi tadı var en azından

• Beğen
heathrow

heathrow

Üye
Bu arkadaş her gün Alman malı çikolatalardı , tobleronelardı efendime söylim en kaliteli şeyleri yiyormuş
Misal sosis her yerde 15 lira orada 6 lira tavuk derisi tavuk kıkırdağı tavuk kemiği basıyorlar içine :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Misal sosis her yerde 15 lira orada 6 lira tavuk derisi tavuk kıkırdağı tavuk kemiği basıyorlar içine :D
Bu da demek oluyor ki "bimdeki bütün ürünler sağlıksız ve kalitesiz". Algına hayran kalmamak elde değil.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Serhan

Serhan

Üye
Çakma pringles ını :D

Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tutku benimo çokoprens cinin çakmaları var orjinali gibi ayni :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bazen işime yarayan elektronik seyleri ucuza satmasını
Sağlıksız ve kalitesiz diyen arkadaş. Ürünlerinin çoğunu bilinen firmalara yaptırıyor. Süt ve süt ürünlerini her zaman bimden alırım.
aynen yogurdu falan lezzetli oluyor bana göre

• Beğen
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
bazen işime yarayan elektronik seyleri ucuza satmasını
aynen yogurdu falan lezzetli oluyor bana göre
Zaten dost bilindik bir marka teatone ve jucy nin de yanına bakarsanız tamek tarafından bim icin uretilmistir yazar

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Morpheuz
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Öğrenci olduğum için ucuza kaçmayı ilk kural olarak hedepliyorum mecburen ve bim den çıkmayanlar biri de benim :D Ben en çok kahvaltılıklarını seviyorum vallaha. Hele o krem peyniri yok mu :D Karnım acıktı bi atıştırıp geliyorum :D

• Beğen
Morpheuz

Morpheuz

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR İŞTE BOMBA REKOR :)
Bimin şeftalili icetea sini bi dikişte içme REKORUM 15.61 SANİYE :D Nasıl ama? :D
Konumuz da gereksizlere taşınmış hayırlı olsun :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
achambo

achambo

Üye
ARKADAŞLAR İŞTE BOMBA REKOR :)
Bimin şeftalili icetea sini bi dikişte içme REKORUM 15.61 SANİYE :D Nasıl ama? :D
Konumuz da gereksizlere taşınmış hayırlı olsun :D :D :D
daha kısa sürede pet şişeye koyup içerim:sirit:

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Morpheuz

Üst Alt