Bimden aldığım tableti parçaladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

odunuzz

Üye
bence çok iyi yapmışsın bukadar kahrını çekeceğine önceden kırmalıydın

MrExpert

Üye
Androide geçmek için daha iyi birşey alsaydın daha iyi olurdu en aZından androidden bu kadar çabuk soğumazdın..

bende aldım cihazda sorun yok, arkadaş cihazı kırdı diye bu kadar kotulemeye gerek yok. Bazen kapatınca açarken uğraştıriyor ama memnunum performansından oyunları filan iyi açıyor kasılma yok

Tepkiler: alaStar

O zaman galaxy note 10.1 i kullanıp öyle laf atmanızı öneriyorum size

niye? Android=Samsung mu? Ya da Samsung alan herkes çok mu hayran kalıyor? Veyahut Samsung Galaxy tabletlerini kullanmayanların android'e söz söyleme hakkı yok mudur? Çok rahatsız edici bir tavır sergiliyorsunuz...

Türe

Üye
niye? Android=Samsung mu? Ya da Samsung alan herkes çok mu hayran kalıyor? Veyahut Samsung Galaxy tabletlerini kullanmayanların android'e söz söyleme hakkı yok mudur? Çok rahatsız edici bir tavır sergiliyorsunuz...

Hayır performanslı cihaz kullanmadan laf ediyorsunuz boşa gidiyor hani keyfiniz bilir

Motorola Xoom 'da öyle performanssız cihazlardan değildi. Her neyse, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar...

geri iayade edip paranı alsaydınız neyse geçmiş olsun

sağlık olsun kardeş sakin ol, arkadaş düşünmeden yazmış şikayet ettim ama hala duruyor yorumu Rabbim daha çok versin hayırlısıyla daha üstün bir cihaz alırsın dert etme takma kafana

Sen arkadaşın şikayetçi başısın sanırım. Orada cevap vermek o adama düşer. Baba parası ile almadım demiş anladık..
Avukatlık yapmak şikâyet etmek sana düşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...