Tommy Vercetti
Üye
-
Konu Sahibi
-
6 aralıktada benim oyun vice city çıkacaktı ya kadeeer
yok zaten nefret ettim androidden en baştan şu multitask olayı soğutmuştu beni bundan sonra gerekirse 1 sene bekler lumia falan alırım olmadı geri symbiana dönerim
hmm anladım kardeş seni çok iyi anlıyorumhani verdiğim paraya acımasam bende çoktan parçalardım telefonu ama yazık yani şuan idare ediyor, askere gidicem ya satarım yada kardeşime veririm telefonumu, aslında sorun Android'de diil almış olduğun tabletteydi emin ol, android fanı diilim ama bi kez daha düşün Android olayını ondan sonra karar ver bence
İyide androidde multitask menüsü yokki recent menüsü var orayı temizlesende aynı programlar arka planda çalışıyor kapanmıyor yada arka plana attığımız ve çalıştığını zannettiğimiz programlar aslında çalışmıyor ben tamamen symbiandaki gibi bir sistem bekliyordum ama farklıymış ve bu farklılık androide olan ilgimi bitirdi ve büyük konuşmak istemem ama belkide bu tablet ilk ve son android cihazım oldu.
Gerçek multi-tasking olayı, yani bir programı arkaplana attığında falan gerçekten çalışması, uyumaması olayı bir tek symbian ve meego'da var... Bu olay hızı etkilediği için güncel sistemlerde tercih edilmiyor. Ama ne güzeldi. Arkada oyun yüklenirken, müziğimi dinlediğim yerde, cihazın kendi tarayıcısı film indiriyordu ve ben internette geziyordum. Bu sırada arkada xplore, inmiş bir filmi de rar'dan çıkarıyor. (cihaz 5800'dı) ne iyiydi be.doğal olarak yavaşlıyordu hani..
Gerçek multi-tasking olayı, yani bir programı arkaplana attığında falan gerçekten çalışması, uyumaması olayı bir tek symbian ve meego'da var... Bu olay hızı etkilediği için güncel sistemlerde tercih edilmiyor. Ama ne güzeldi. Arkada oyun yüklenirken, müziğimi dinlediğim yerde, cihazın kendi tarayıcısı film indiriyordu ve ben internette geziyordum. Bu sırada arkada xplore, inmiş bir filmi de rar'dan çıkarıyor. (cihaz 5800'dı) ne iyiydi be.doğal olarak yavaşlıyordu hani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?