bimcelle geçen varmi

Sponsorlu Bağlantılar

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
bimcelle geçen varmi
merhaba arkadaşlar merak ettimde bimcelle geçen varmi? bimcel ciktiginda ben şaka falan sanmiştim. :)

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
çingene operatörü :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
EneSinan

EneSinan

Üye
ben geçtiydim gayet avantajlı konuşma bakımından

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
az önce tl yüklemek için girdiğim bim mağazasında çalışan arkadaş bana bimcelli önerdi. hepimiz geçtik öneririm sana da dedi. vodafone'da 3 ayımı doldurup geçmeyi planlıyorum ben de :D

plusnettr

plusnettr

Üye
Çingene operatoru diyenler sınırsız net paketini 7 liradan verse BIM in önünde geceden nöbet tutarlar :D

• Beğen
Tepkiler: hsno7, Xelord, batuhan__41 ve 1 kişi daha
orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
vodafone da 3 ayımı doldurdum ve bugün geçiş yaptm :D

LOSTURCOS.84

Üye
Bimcell de kişiye özel kampanyalar oluyormu.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bimcell'de 10 TL'ye her yöne 250 dk verio. bu güzel işte ama denemek lazım. en azından vodafonedan ucuz :)
7 tlye her yöne 500 sms yada 9 tlye her yöne 2000 sms verio. ben bunu beğenmedim. aveada 12 tlye her yöne 3000 sms+300 mb interneti 12 tlye alırım ben. ama konuşma paketi avantajlı ;)

phasan

phasan

Üye
bimcell'de 10 TL'ye her yöne 250 dk verio. bu güzel işte ama denemek lazım. en azından vodafonedan ucuz :)
7 tlye her yöne 500 sms yada 9 tlye her yöne 2000 sms verio. ben bunu beğenmedim. aveada 12 tlye her yöne 3000 sms+300 mb interneti 12 tlye alırım ben. ama konuşma paketi avantajlı ;)

Vodafone 12 bin sma veriyor 9 tl

recebim59

Üye
BlMCELL'e geçeli bir hafta oldu,gayet memnunum.

- - - Eklendi - - -

BlMCELL'e geçeli bir hafta oldu,gayet memnunum.

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ben geçeli bayağı oldu 5Lira yüklüyorum bide 1gb internet paketi paketten de memnunun aslında operatör konuşmaya yönelik.Örneğin 10Lirayı kolay kolay bitiremiyorsun.

Gizemli LORD

Üye
Çingene operatoru diyenler sınırsız net paketini 7 liradan verse BIM in önünde geceden nöbet tutarlar :D

Güzel cevap olmuş :D Bende BimCell e geçtim gayet avantajlı SMS ve konuşma yönünden.

_erdal_

_erdal_

Üye
bende bugün geçtim aç kapa 10krş terine 1 krş : )))) yasasın bimcell

NewSoldier

NewSoldier

Üye
baya oldu bimcell e geçiş eskiden vodafonda 10 liraya 5 gun zor konuşuyordum ama bimcell de 10 lirayi 1 ayda bitiremiyorum konuşma yonunden çok iyi !! onemli olanda bu ne uğraşacam sms le ararim olur biter varmi otesi !

Xelord

Xelord

Üye
Her yerden çekiyor mu? Her yer dediğim genel olarak yani diğerleri gibi mi? Konuşurken falan sorun oluyor mu? Ne biliyim durduk yere kesilir falan? Aveanın alt yapısını kullanıyormuş o zaman avea ile aynı kaliteyi mi veriyor? Aveanın çektiği yerden çekiyor mu? Ben de geçecem de galiba :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt