Faturasız Bimcell'de, 25 TL ve üzeri yüklemeye 500 SMS ve 1GB internet hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Bimcell'de, 25 TL ve üzeri yüklemeye 500 SMS ve 1GB internet hediye
BİMcell'lilere yeni avantaj! 29 günde bir tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan herkese yurt içi her yöne 500 SMS ve 1GB İnternet HEDİYE!

BİMcell Hediye 500 SMS Kampanyası Detaylar:
*Hediye 500 SMS 30 gün geçerli olup, aynı dönem içerisinde yapılan yeni yüklemelerde hediye SMS tanımlanmaz.
*30 gün içerisinde kullanılmayan hediye SMS’ler 30 günün sonunda silinir.
*Hediye SMS yüklendiğinde abonelere bilgilendirici SMS gönderilecektir.
*Paket kapsamındaki SMS’ler sadece yurtiçi gönderiler için geçerlidir; yurtdışı, KKTC, katma değerli servis ve özel servis numara gönderilerinde kullanılamaz
*Müşteriler hediye SMS hakları bittiğinde üzerlerinde farklı bir paket yoksa standart tarife ücreti üzerinden ücretlendirilir.
Kampanyadan yararlanmak için yapılması gereken 29 günde bir yükleme koşulu 01.03.2016 tarihinden itibaren geçerlidir, belirtilen tarihten önce yapılan yüklemeler için 30 günde bir yükleme şartı aranır


BİMcell Hediye 1 GB Kampanyası Detaylar:
01.03.2016- 31.12.2017 tarihleri arasında 29 günde bir tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan faturasız BİMcell abonelerine yurtiçi 1 GB cepten internet hediye edilecektir. Müşterilere her 29 gün veya sonrasında yapacakları tek seferde 25 TL ve üzeri ilk yüklemede yurt ici her yöne 1 GB cepten internet hediye verilecektir. Kampanyadan yararlanmak için yapılması gereken 29 günde bir yükleme koşulu 01.03.2016 tarihinden itibaren geçerlidir, belirtilen tarihten önce yapılan yüklemeler için 30 günde bir yükleme şartı aranır.

Kampanya kapsamında faydanın alınabileceği son tarih 31.12.2017'dır.

Kampanya kapsamında verilen yurtiçi 1 GB cepten internet 30 gün geçerlidir. Geçerlilik süresi sonunda kullanılmayan faydalar silinir, bir sonraki aya devretmez. Bahsedilen fayda, hatta tanımlanmasının ardından 29 gün içerisinde sadece bir kez elde edilecektir, birden fazla kez yapılan 25 TL ve üzeri yüklemelerde yeniden fayda verilemeyecektir. Cepten internet kotanız dolarsa kullanım süresinin sonuna kadar data kullanımı paket aşımı olarak KB başına 0,00492 kuruş olarak ücretlendirilir. Kullanım süresi dolduktan sonra hattınıza tanımlı Hediye 1GB internet veya başka internet paketiniz yoksa data kullanımı 50kr/MB olarak ücretlendirilir.

Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz data hakları internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin paket kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir BİMcell tarifesi dışında bir tarifeye geçiş yapan, hattını devreden müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyeceklerdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Iyiymiş :spr
 


Üst Alt