Haber BİM şimdi de iPhone 8'i satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
BİM şimdi de iPhone 8'i satışa sunuyor
Son dönemlerde satışa sunduğu teknolojik ürünlerle beraber adından söz ettiren BİM, şimdilerde ise Apple'ın yeni nesil akıllı telefonu iPhone 8'i satışa çıkarmaya hazırlanıyor.


Türkiye'nin en çok mağazası bulunan market zincirlerinden birisi olarak karşımıza çıkan BİM, satışa sunduğu teknolojik ürünlerle birlikte gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle satışa sunduğu Apple ürünleriyle birlikte gündeme gelen ekip, daha önce satışa sunduğu orjinal Apple aksesuarlarının yüksek satış rakamlarına erişmesi ardından bu kampanyasını tekrarlamıştı.



Daha önce uygun fiyat etiketleriyle önceki nesil iPhone modellerini de satışa çıkartan BİM mağazalarının önünde çok uzun kuyruklar oluşmuş ve tüm bu ürünler yok satmıştı. Şimdiler de ise bu mağazalarda yeni nesil iPhone modellerinden birisi olan iPhone 8'in satışlarına başlanılacakken, bu cihaz cam kasası ve kablosuz şarj teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.



Türkiye'de Apple tarafından resmi olarak önerilen fiyatı 4.199 TL olan iPhone 8 modeli, BİMmağazalarında ise 3.750 TL karşılığında satışa sunulacak. Yani cihazı diğer satış noktalarından değil de BİM mağazalarından satın aldığınız da, yaklaşık 450 TL'lik bir kar etmiş olacaksınız.



iPhone 8'in satışa sunulacağını belirten BİM aktüeller tüm mağazalarda olmasa da, belli başlı mağazalarda gönderilerek vitrine asıldı. Aktüeller üzerinde ise ürünün ne zaman satışa sunulacağı hakkında bir tarih belirtilmediğinden sizlere söz edelim.
BİM şimdi de iPhone 8'i satışa sunuyor
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bim ucuza nasıl veriyor ?
 
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Buğra
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
İyiymiş :spr
 
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Buğra


Üst Alt