BIM yeniden, Apple aksesuarlarını satışa sunacak!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
BIM yeniden, Apple aksesuarlarını satışa sunacak!
BİM yayınladığı yeni aktüel ürün kataloğunda 1 metre ile 2 metre boyutundaki Lightning kablo ile Earpods kulaklığı satışa sunacağını açıkladı.


Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden birisi olarak karşımıza çıkan teknoloji şirketi BİM, orjinal Apple aksesuarlarını satışa sunmuştu. Oldukça ucuz fiyat etiketiyle satışa sunulan bu aksesuarlar mağazanın önünde uzun kuyrukların oluşmasına sebebiyet olurken, mağaza aldığı kararla birlikte bu kampanyasını yeniden gündeme getirdi.

Daha önce iPhone 7 ve PlayStation 4 satışları da gerçekleştiren mağaza, yeni kampanyasını 10 Kasım'da başlatacağını duyurdu. 10 Kasım'da iPhone aksesuarlarını BİM mağazalarını ziyaret ederek alabilecekken, daha önce kapkapanın elinde kalan bu ürünler için erken bir saatte mağazayı ziyaret etmenizi sizlere öneriyoruz.

BİM'in 10 Kasım'daki aktüelde yer alan ürünlerine baktığımızda 1 metre uzunluğundaki Lightning kablosu ile 2 metre uzunluğundaki Lightning kablosu karşımıza çıkarken, dileyenler EarPods kulaklıklarına da raflardan erişebilecek.

Kampanya kapsamında satışa sunulacak olan 1 metre uzunluğundaki kabloyu 39.90 TL, 2 metre uzunluğundaki kabloyu 49.90 TL ve Apple EardPods kulaklıkları 49,90 TL fiyat karşılığında satın alabiliyorsunuz. Bu ürünleri satın almak istiyorsanız mağazaları şimdiden değil, 10 Kasım 2017 günü ziyaret etmeniz gerektiğini unutmayın.

Bakalım BİM mağazalarında iPhone 8 ile iPhone 8 Plus modelleri ne zaman ve ne kadara satışa sunulacak yada yüksek fiyatı nedeniyle tepkileri üzerine çeken iPhone X modelinin satışı gerçekleştirilecek mi?
 
Son düzenleme:
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İsterse Ekşi Elma Satsın Alacak Değilim :zong:
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve TheNightMare.


Üst Alt