BİM < Bu Marketi Çok Seviyorum Ben :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
kalmaz aga bütün kadiköy oraya gider :D ilk ben alırım her halde :D 6 da orada olcam :D
ben bizim burdakıne gıtcem zatende burda 3 bım var ben abım annem uclu saldırcaz :ehe bıtanesıne sordum 2 tane getırcez dedı korkuyorum kalmaz dıye :angry:

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalim bu gdisle bim haberlere ckar.izdiham yasandi diye :D

ali0503

ali0503

Üye
Merak ettigim su 1kisi bir tane alabilor degilmi en fazla yoksa adamin biri gelir butun telefonlari gotururse ben baslarim oyle bime.

maymuncuk21

maymuncuk21

Üye
aynen nokia bitti x5e devam :oke

----------Eklendi @ 02:37:59 ---------- Yazıldı @ 02:37:33 ----------

3ünüzde mi alcaksınız?

yok kıme sıra gelırse o alcak :D yanı 1 tane sadece sansımızı arttıryoruz :ehe :ehe

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
Sabahtan yorganimi fln hazrlycm.bimin kapisnin önunde yatcm :D

twin15

twin15

Üye
    Konu Sahibi
beyler bayanlar herkes yorgan dosek alsın 6 gun kaldı :D

buket2

buket2

Üye
süper kaçırılmaz ya hem android froyo işlemcili hem de 300 tl :)

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşlar bimde tanıdığı olan varmı yaw ? bu telefonu bu fiyata almam lazım.!!!

Ocean258

Ocean258

Üye
arkadaşlar bimde tanıdığı olan varmı yaw ? bu telefonu bu fiyata almam lazım.!!!

tanıdıga gerek yok sabah erkenden gıt kapısında bekle kesın alırsın.. Okadar ınsanın arasında sanada elbet bı tane duser yanı :)

37emre37

37emre37

Üye
telefonun özellikleri çok iyi ama telefon sağlammı çabuk bozulurmu

trecool

trecool

Üye
beyler az önce bime gittim bi şansımı denemek için adam bana az önce sonuncusunu da sattık dedi içime oturdu lan

sedat_69

sedat_69

Üye
yapma ya başka bim yok mu yaknlarda

Ocean258

Ocean258

Üye
Kampanyadan yararlanıp Optımus me alan arkadaslar varmı ? 300 Tl'ye android 2.2 froyolu smartphone bulmak kolay degıl tabı kaçıran olmamıstır umarım :))

technoshark

technoshark

Üye
yok üstad ben kaçırdım gerçekten, :S o kadar almak istedim ama malesef fırsat olmadı, ben en başından beri tanıdık lazım dedim, sen gerek yok sırada bekle dedin ama.. o sıra öyle böyle değil ki :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt