Bill Gates'ten Reklam Kokan Açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bill Gates'ten Reklam Kokan Açıklama
Microsoft eş kurucusu Bill Gates'in Bill ve Melinda Gates Vakfı için yaptığı çalışmalardan bir tanesinin hedefi de ABD'deki eğitimi geliştirmek. Gates, eğitim konulu bir web sitesi olan The Cronicle ile yaptığı röportajda öğrencilere bir tablet vermek konusundaki fikirlerini söyledi.

Röportajın bir bölümünde Microsoft'un yeni Windows 8'li tableti Surface'den bahseden muhabir, Gates'den Surface, iPad gibi cihazları öğrencilere sunmanın onlara eğitim konusunda yardım etmek konusunda en iyi yol olmayabileceğini söyledi. Gates'e göre "insanlara cihaz dağıtmak çok kötü bir geçmişe sahip. Ders programını ve öğretmeni değiştirmeniz gerekiyor. Ve klavye türü bir girişi olmayan cihaz hiçbir zaman işe yaramayacaktır. Öğrenciler sadece okumak için eğitim görmüyorlar. Aynı zamanda yazmaları ve iletişim kurmaları gerekiyor. Dolayısıyla bu, daha çok PC dünyasında gerçekleşiyor - bu, onların yüksek derecede etkileşimli olabilecekleri düşük maliyetli bir PC olabilir."

Bill Gates, Microsoft'un Surface tableti hakkında şimdiye dek bir yorum yapmazken, cihazın piyasaya sürülme tarihi yaklaştığında Gates'in Windows 8'li yeni tabletler hakkında daha çok şey söyleyeceği düşünülüyor.

Bana göre Bill Gates ne yapacağını biliyor koskoca Microsoft'un kurucusu sonuçta :ehe Toplumsal içerikli mesajlar ile yeni modellerini tanıtıyor eğer bu dağıtımı gerçekleştirirse hem güzel bir reklam yapmış olacak hem de Microsoft'u hayırsever, adam gibi şirket olarak tanımamızı sağlayacak.Bir kaç okula tablet dağıtmak Microsoft için çok az bir para fakat bunları bu şekilde herkesin gözüne sokarak yapınca büyük internet sitelerine verdiği reklamdan daha çok tanıtım yapmış oluyor hem de Microsoft'a yeni yardımsever bir imaj kazandırıyor.Cidden çok zeki bir adam.Tabletteki bütün ayrıcalıkları küçük bir demeçte söylemiş..

sataer

Üye
aynen katılıyorum ipad de klavye yok ama biz koduk demeye getirmiş resmen :D

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

fnldstntn

Üye
Adam işi bilmeseydi şu anda dünyanın en zengin insanlarından biri olmazdı...Ve şu anda adam işi bırakıp hayır kurumu kurdu ve parasını iyiliğe harcıyor...

15097

15097

Üye
:hmmm ama surface'te de klavye yok.var ama klavyesizde kullanılabiliniyor.ipad de klavyeli olarak kullanılabiliniyor :allalla:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Adam biliyor ya bunu Nokia'nın başına getiriyim ben bari.:ehe

Zaten bu gidişle bu amcam devralacak komutayı.Elop'tan iyi yöneteceği kesin zaten :ehe Satın almasa bile zaten Nokia kukla durumunda dolaylı yoldan Bill Gates yönetiyor ki buna karşı değilim.

sataer

Üye
:hmmm ama surface'te de klavye yok.var ama klavyesizde kullanılabiliniyor.ipad de klavyeli olarak kullanılabiliniyor :allalla:

ama surface direk klavyeyle geliyor ipadde pahalı klavyeler.

fnldstntn

Üye
İpad taki klavyeleri farklı şirketler çıkarıyor fakar surface deki kavye microsoftun klavtesi ve tamamen tabletle birlikte tasarlanmız aynı zamanda kılıf görevide görüyor ve satıacağı zaman surface ile birlikte satılacak...

Zaten bu gidişle bu amcam devralacak komutayı.Elop'tan iyi yöneteceği kesin zaten :ehe Satın almasa bile zaten Nokia kukla durumunda dolaylı yoldan Bill Gates yönetiyor ki buna karşı değilim.

Şu anda Bill Gates in Microsoft yönetimi ile ilgisi yok şirketi Steve Ballmer yönetiyor Ceo...Bill Gates ise karısı ile birlikte kurdukları hayır kurumunu yönetiyor...

15097

15097

Üye

İpad taki klavyeleri farklı şirketler çıkarıyor fakar surface deki kavye microsoftun klavtesi ve tamamen tabletle birlikte tasarlanmız aynı zamanda kılıf görevide görüyor ve satıacağı zaman surface ile birlikte satılacak...

Şu anda Bill Gates in Microsoft yönetimi ile ilgisi yok şirketi Steve Ballmer yönetiyor Ceo...Bill Gates ise karısı ile birlikte kurdukları hayır kurumunu yönetiyor...
başka markalarda satıyor olabilir ama klavye alanlar genellikle apple wireless keyboard alıyorlar. cünkü usb girisi yok

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi

Doğru lakin firmanın yönetimi tam anlamıyla Steve Ballmer'de değil bağımsız bir şekilde yönetemez doğal olarak.Büyük gelişmeler Bill amcamıza haber veriliyor ve yanıtı bekleniyordur büyük ihtimalle.Tek başına hareket ettiğini zannetmiyorum

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Tabi adam bilecek işini nasıl 142 ülkeden daha zengın olduğunu zannediyorsunuz :D

15097

15097

Üye

Doğru lakin firmanın yönetimi tam anlamıyla Steve Ballmer'de değil bağımsız bir şekilde yönetemez doğal olarak.Büyük gelişmeler Bill amcamıza haber veriliyor ve yanıtı bekleniyordur büyük ihtimalle.Tek başına hareket ettiğini zannetmiyorum
bende.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...