Bill Gates'in 16 yıl önce söyledikleri çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şeyhülislam

Üye
    Konu Sahibi
Bill Gates'in 16 yıl önce söyledikleri çıktı!
Microsoft'un efsane ismi Bill Gates'in 16 yıl önce söyledikleri, bakın bugün nasıl gerçek oluyor...

Microsoft, Gates'in bu fikirlerini o zamanlar gerçeğe dönüştürseydi, belki de daha farklı bir dünyada yaşıyor olabilirdik
Bill Gates'in 1994'de yazdığı 'The Road Ahead' adlı kitabında yaptığı tahminler, bugün şaşırtıcı bir şekilde doğru çıkmış görünüyor. Kitapda 'World Wide Web'den birkaç kez bahsedilirken, çoğunlukla daha genel olan 'Bilgi Otobanı' terimi kullanılıyor. Ancak Gates, kitabın yayınlanmasından sadece bir ay sonra Microsoft çalışanlarına yazdığı 'The Internet Tidal Wave' adlı dahili bir notta bunu hemen düzeltti. İşte 16 sene önce Aralık 1995'de Bill Gates'in söyledikleri:

- İnternet, bilişim dünyasına hükmedecek

- Açık web, AOL ve MSN gibi hizmetleri öldürecek.

- Ücretsiz, reklamdan fon elde eden içerik kazanabilir, ancak bu zor bir iştir.

- Ucuz, taşınabilir bir Web gezinme cihazı, Windows ve Intel'i tehdit edebilir

- Microsoft'un arama işinde çok daha iyi olması gerekiyor

- Eşten eşe iletişim önemlidir: 'İnternette bağlanmak istediğiniz birinin adını veya bir hizmeti bulduğunuzda, aramanızı geçici olarak bir noktadan noktaya bağlantıya yönledirmek otomatik olarak gerçekleşecektir.'

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
"Ucuz, taşınabilir bir Web gezinme cihazı,
Windows ve Intel'i tehdit edebilir"

Çok doğru söylemiş.

Haber için :tşk:

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Tskler.

lazye

lazye

Üye
oha adam gerçekten işi biliyo :D haber için :tşk:

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
haber için :tşk:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Haber için teşekkürler.

larten123

larten123

Üye
:tşk:

Black-killing

Black-killing

Üye
Vay be helal olsun haber için teşekkürler...

BaTiqoN

Üye
beyler ben anlamadım ne demek istemiş lütfen yanlış anlamayın

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Acaba ilerisi için şimdi ne diyo :D

71fatih

71fatih

Üye
5 sene ne olacagini artik kimse tahmin edemez teknoloji o kdar hizli gelisiyor ki tahmin etmeye insanin akli yetersiz kaliyor.

alaStar

alaStar

Üye
:aha: haber için teşekkürler :cool

onurca06

onurca06

Üye
Adam taa o zamandan görmüş :D

61semih

61semih

Üye
durduğu yerde o paraları kazanmıyorlar vizyon sahibi adamlar.

ecel54

ecel54

Üye
5 sene ne olacagini artik kimse tahmin edemez teknoloji o kdar hizli gelisiyor ki tahmin etmeye insanin akli yetersiz kaliyor.

16 yıl öncede aynısını düşünüyorlardır. Sen tahmin edemiyorsun diye başkası tahmin edemez mi :)

71fatih

71fatih

Üye

16 yıl öncede aynısını düşünüyorlardır. Sen tahmin edemiyorsun diye başkası tahmin edemez mi :)

ben simdiki teknoloji hizindan bahsederek soyledim 16 sene onceki teknoloji hiziyla suan ki hiz ayni mi?

onun icin simdiki teknolojide kisa zamnlar icerisinde surekli degisim var buda tahmin yurutme olsaligini ortadan kaldiriyor.kendim icin soylemiyorum genelde soylenen bu.

MaxicepManyagı

Üye

amcalu1

amcalu1

Üye
Idolüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt