Bilin bakalım mayınlı arazilerde ne var ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tabii ki var, ancak kişisel araştırmalarla yazılmış kitaplara bu konularda pek inanmıyoruz nedense. Ben de devlet eliyle çıkartılmış aklıma ilk gelen kitabı yazdım. :)

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Tabii ki var, ancak kişisel araştırmalarla yazılmış kitaplara bu konularda pek inanmıyoruz nedense. Ben de devlet eliyle çıkartılmış aklıma ilk gelen kitabı yazdım. :)

gayette doğru yaptınız bu bilgiyi paylaşmakla...
forumda bulunan genç arkadaşların bu topraklara daha sağlam sahip çıkmaları yönünde asla ayrım yapmadan hertürlü kaynak kitapları okumalı..ve vatanımızın hakkında hertürlü bilgiye sahip olmalıdır diye düşünüyorum..
çünkü bizler forumdaki kardeşlerimizin yaşındayken bu ilkeler ile yetiştik,okuduk...
ne olursa olsun ...
tüm TÜRK GENÇLİĞİ
ÖNCE VATAN demeyi bilmeli..
saygılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu ülkede petrol olduğunu bir Finlandiyalı çocuk bile bilebilir herhalde. Diğer doğal zenginliklerimizin de haddi hesabı yok. İki sahil kasabasına deli gibi yatırım yapıp turizm ülkesi oluyor x ülkesi bir de bize bakın. Deniz taşımacılığı nerde, turizm nerde ve nerde olabilir?..

Herkes öyle bir düşmüş ki cebinin ve avantasının derdine, zenginliğimizle rezil oluyoruz!..
Sorun şu anda başta olanlarda da değil, sorun "başta olanlarda ve olmuş olanlarda".

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...