Sigara yasağında yarın karar günü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
Biz bırakıcazda o bizi bırakmıyor be bacım:ehe
benim reis gibi konu$tun mehmet garde$.. bende kaç zamandir ehliyet alim diyorum nie izin vermiyorsun guvenmiyormusun bana diyorum.. ben sana guveniyorum daaaaaa ba$kalrina guvenmiyorum der hep :ehebunlarin hepsi hazi cavpci yaww:ehe

sigarayı bırakmak istemeyenlerin söylediği klasik söz... :)
bırakmak istemiyorsunuz bahane buluyorsunuz... :)
bırakın şu sigarayı can mı getiriyor :)
nur um zordur birakmak eminim ama onlarida anlamak gerek ama birakanlar varsa demekki olmayacak bi$e degil

:ehe harika olur...

bu arada forumdandamı kaldırsak ne :pro: :ehe
dimi

Çok denedim kaç paket attım ama biraz azalttım İnşallah bırakırım:(
dilerim ati$larin biri tutar da birakirsin

vergisine parasına aldıran yok ki...
ama iyi fikir forumdanda kalksın :)

--------------- Ekleme ---------------

azaltmışken bırakmaya doğru devam et..
tekrar arttırma...:)
kesinlikle katiliyorum

aLσηє;2444157' Alıntı:
kalksın ya ne gerek var kahvelerde.zaten öküz gibi para veriyoruz sigaraya şu zamlardan dolayı :@
halbu ki onun yerine sevgulunu yemege gotursen ne mutlu olursunuz

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
sigaraya verdiğiniz parayı hesapladınız mı hiç bi hesaplayın aylık ve yıllık olarak sonrada neler isteyipde alamadığınızı düşünün belki bırakmanızda yardımcı olur...
Ama hesap edip sonra unutmayın...:)

haltie

haltie

Üye
kalksın bence insanlar komik hallare düşüyor bunun yerine sigara içilenle içilmeyen yerler ayrılsın kimseyi zorla oturtmuyorlar bir yere.

önceden sigara içmeyenler kısıtlanıyordu şimdi sigara içenler eğer ayrı bölümler olursa herkes özgür olur

Revengeful

Emekli Yönetici
Kahvehanelerde kalksın yaw

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Biz içmeyenlere birşey diyiyor muyuz ? :) Onlar da durmasınlar yanımızda , gelmesinler kahvehaneye canım , biz mi çağırdık ? Ayrıca madem bukadar zararlı , neden üretiliyor ya da ithal ediliyor ? İthal edilmesin , üretilmesin ozaman.Güzel Türkiyemin yasaklarından biri işte.

Bknz ; İlginç Yasaklar

Çocukların sigara satın alması yasak , içmesi serbesttir. (Avustralya)

FlashWampir

FlashWampir

Üye
Biz içmeyenlere birşey diyiyor muyuz ? :) Onlar da durmasınlar yanımızda , gelmesinler kahvehaneye canım , biz mi çağırdık ? Ayrıca madem bukadar zararlı , neden üretiliyor ya da ithal ediliyor ? İthal edilmesin , üretilmesin ozaman.Güzel Türkiyemin yasaklarından biri işte.

Bknz ; İlginç Yasaklar

dostum yasakları kızıyosun ama üretmesini ve ithal edilmesini yasaklamak istiyosun :hmmm :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...