bilgisi olan var mı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
bilgisi olan var mı
hafıza kartı na bakıyorum 27 gb gorunuyo ama 8 gb lık kart bıcımlendırıyorum telefona takıyorum 1 hafta kadar normal sonra yıne kart bozuluyo dosyalar sılınıyo fln bu seferde 21 gb gorunuyo

bunun sorunu hafıza kartının cıplerınde problem olmasından mıdır yoksa bunu telefon mu yapıyor
sıstemınde mı bı problem var

bence kart bozuk olsa hıc calısmaz kartı dolduruyorum gerı karttan pc ye kopyalıyorum sorun yok

cıkamadım bu ısın ıcınden

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle çin malı hafıza kartı kullanıyorsun.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır çin malı felan degıl telefonu aldıgımda beraber verılen nokıa nın 8 gb hafıza kartı class 6

dandık bısey oldugunu dusunmuyorum class 6 en hızlı serı degılmı

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
başımdan geçti ama aynısımı bilmem. telefon hafızasındaki bi dosya veya gelen yada giden bir msj farklı bir dosya biçimine geçiyor. dosyalarını yedekle yedeklerken virüs taramasından geçir. karta ve telefona format at sonra dosyalarını tekrar kopyalarsın. benim hafıza kartına bulaştı 10 kb lık bir msj 4 gb olarak kasıyordu telfonu msj browserden silmeye çalıştım olmadı bende komple temizledim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
sorunumuz aynı degıl galıba cunku kac kere hard format attım yenıden fırmware yukledım ama duzelmıyor

kart dandık olsa tmm dıcem ama kalıtelı hafıza kartı. made ın taıwan yazıo

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
karta biçimlendirme yaparken pc den exfat / fat32 diye bi bak biçimlendirme şeklini değiş. olmazsa artık daha bilgili yaşamış arkadaşlar görüp cevap yazar konuya umarım..

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
    Konu Sahibi
bılem kımse yokmu ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt