eskiden bir oyunun kısayolunu cdye veya diskete kopyalayınca kendi bilgisayarımda çalıştırabileceğimi sanıyodum midtown madness oyununu arkadaşımdan o yöntemle diskete attım çalışmadı tabi![]()

Bilgisayarla tanıştığımda aklımda kalan en güzel amatörlük şuydu: Yerel disk D'nin içindeki herşeyi sildim. Sonra Yerel disk d'yi C'nin içine sürükleyip bıraktım.
Ben bilgisayara format attığımı sanıyodum![]()
![]()

Program ekle kaldırı bilmiyordum gidip c den kaldırıyordum bide can sıkıntısı olarak regediti silmiştim![]()

Program ekle kaldırı bilmiyordum gidip c den kaldırıyordum bide can sıkıntısı olarak regediti silmiştim![]()

hatırladıkça gülerim, bir siteye üye olmaya çalışırken benden resmimi istiyordu, ben de pc'nin kamerasından resim çekmeyi bilmiyordum ama video çekmeyi biliyordum. ben de düz mantıkla hemen videoyu açtım ve kayıt tuşuna hemen bastım ve kapattım yani 1 saniyelik video çekip resim olarak göndermeye çalışmıştım![]()

Bilgisayarla ilk tanıştığımda, sağdan dola doğru çıkan kırmızı çizgileri normal birşey olarak görürdüm. Meğer ki monitör arızalıymış. 3 sene böyle kullandık.
ne acemilik şimdi ise uzmanız 
babanneme tuşları bas derdim bi basardi basılı tutardı bi harften on tane yazardı
4 yaşında tuşları arayanlara gıcık olurdum
7 yaşında pc yi karıştırırdım 10 yaşında bağımlıydım 11 yaşımda profesyonel olmuştum kodlarla sitelerim vardı 12 yaşım zaten şimdi
kodların ustası oldum ve programları değiştirmeyi çok seviyorum
wolfteam yerine recep ivedik rakiona bi kadın koymuştum 
- - - Eklendi - - -
pc nasıl açılıyordu la
- - - Eklendi - - -
pc nasıl açılıyordu la
- - - Eklendi - - -
koptum lan
- - - Eklendi - - -
lanne acemilik şimdi ise uzmanız
- - - Eklendi - - -
Ben 3 yaşında tanıştımbabanneme tuşları bas derdim bi basardi basılı tutardı bi harften on tane yazardı
7 yaşında pc yi karıştırırdım 10 yaşında bağımlıydım 11 yaşımda profesyonel olmuştum kodlarla sitelerim vardı 12 yaşım zaten şimdi
![]()
Bi ara wolfteamin içini açmıştım images dosyasına girmiştim oradan başlangıç wolfteam oyun başlatıcısının üstüne ataberk fb falan yazdımwolfteam yerine recep ivedik rakiona bi kadın koymuştum
![]()
Çok erken başlamışsın 
- - - Eklendi - - -
pc nasıl açılıyordu la
- - - Eklendi - - -
pc nasıl açılıyordu la
- - - Eklendi - - -
koptum lan
- - - Eklendi - - -
lanne acemilik şimdi ise uzmanız
- - - Eklendi - - -
Ben 3 yaşında tanıştımbabanneme tuşları bas derdim bi basardi basılı tutardı bi harften on tane yazardı
![]()
Bi ara wolfteamin içini açmıştım images dosyasına girmiştim oradan başlangıç wolfteam oyun başlatıcısının üstüne ataberk fb falan yazdımwolfteam yerine recep ivedik rakiona bi kadın koymuştum
![]()

bak genç çoğu mesajında argo var şikayet edecektim etmedim forum kurallarını bir oku ayrıca burdaki çoğu kişi senden büyük bunu yapman için kuralları okuman şart değil![]()