Bilgisayarla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatörlükler......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trecool

trecool

Üye
belki bilen vardir Volfied oyununu sabah aksam onu oynardim ilk bilgisayardi sene 2000-2003 arasi bide formula yaris oyunu vardi ama nerden geldigini bilmiyorum o oyunlari oynardim bilgisayarla ilk tanismam buydu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilgisayarla ilk tanıştığımda, sağdan dola doğru çıkan kırmızı çizgileri normal birşey olarak görürdüm. Meğer ki monitör arızalıymış. 3 sene böyle kullandık.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim ilk bilgiyarımı akrabam getirmişti içinde 4 tane oyun vardı hatırlayanlar vardır . Gtawin, Nfs 2, virtau cop fifa 2000. ilk bana oyunları açmayı öğretti zaten bilgisayarı açıyordum direk masaüstünde oyunlar klasörü vardı ordan 2 kere tıklayıp giriyordum sonra iki kere tıklayıp istediğim oyunu açıyordum 4 oyundan hep onları oynardım birgün arkadaşıma gittim bilgisayarında fifa 2002 oynadık çok beğenmiştim aşık oldum oyuna resmen hep oynardık sonra cd'sini aldım yüklenmiyor diye ağlamıştım :kop2:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eskiden bir oyunun kısayolunu cdye veya diskete kopyalayınca kendi bilgisayarımda çalıştırabileceğimi sanıyodum midtown madness oyununu arkadaşımdan o yöntemle diskete attım çalışmadı tabi :D

fLuke!

fLuke!

Üye
eskiden bir oyunun kısayolunu cdye veya diskete kopyalayınca kendi bilgisayarımda çalıştırabileceğimi sanıyodum midtown madness oyununu arkadaşımdan o yöntemle diskete attım çalışmadı tabi :D

Aynı hatayı ben de yaptım.Evolva adlı oyunun sadece kısayolunu cd ye yazdırmaya çalışırdım.Ama yazdıramazdım tabii.Bir de kapatırken hep düğmesinden kapatırdım. Babam kapatma ordan derdi yine de kapatırdım.:D

Heroata

Heroata

Üye
Bilgisayarla tanıştığımda aklımda kalan en güzel amatörlük şuydu: Yerel disk D'nin içindeki herşeyi sildim. Sonra Yerel disk d'yi C'nin içine sürükleyip bıraktım.

Ben bilgisayara format attığımı sanıyodum :kop2: :kop2:

:kop2:

- - - Eklendi - - -

Program ekle kaldırı bilmiyordum gidip c den kaldırıyordum bide can sıkıntısı olarak regediti silmiştim :D

pc nasıl açılıyordu la :)

- - - Eklendi - - -

Program ekle kaldırı bilmiyordum gidip c den kaldırıyordum bide can sıkıntısı olarak regediti silmiştim :D

- - - Eklendi - - -

hatırladıkça gülerim, bir siteye üye olmaya çalışırken benden resmimi istiyordu, ben de pc'nin kamerasından resim çekmeyi bilmiyordum ama video çekmeyi biliyordum. ben de düz mantıkla hemen videoyu açtım ve kayıt tuşuna hemen bastım ve kapattım yani 1 saniyelik video çekip resim olarak göndermeye çalışmıştım :d:

koptum lan :)

- - - Eklendi - - -

Bilgisayarla ilk tanıştığımda, sağdan dola doğru çıkan kırmızı çizgileri normal birşey olarak görürdüm. Meğer ki monitör arızalıymış. 3 sene böyle kullandık.

lan :) ne acemilik şimdi ise uzmanız :D

- - - Eklendi - - -

Ben 3 yaşında tanıştım :) babanneme tuşları bas derdim bi basardi basılı tutardı bi harften on tane yazardı :) 4 yaşında tuşları arayanlara gıcık olurdum :) 7 yaşında pc yi karıştırırdım 10 yaşında bağımlıydım 11 yaşımda profesyonel olmuştum kodlarla sitelerim vardı 12 yaşım zaten şimdi :) kodların ustası oldum ve programları değiştirmeyi çok seviyorum :)

Bi ara wolfteamin içini açmıştım images dosyasına girmiştim oradan başlangıç wolfteam oyun başlatıcısının üstüne ataberk fb falan yazdım :) wolfteam yerine recep ivedik rakiona bi kadın koymuştum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Enes

Enes

Üye
Kısayollar silindiğinde program tamamen gidiyor zannediyordum :D yanlışlıkla bir kısayolu silince öyle bi kötü oldum ağlamaklı :kop:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Ben 3 yaşında tanıştım :) babanneme tuşları bas derdim bi basardi basılı tutardı bi harften on tane yazardı :) 4 yaşında tuşları arayanlara gıcık olurdum :) 7 yaşında pc yi karıştırırdım 10 yaşında bağımlıydım 11 yaşımda profesyonel olmuştum kodlarla sitelerim vardı 12 yaşım zaten şimdi :) kodların ustası oldum ve programları değiştirmeyi çok seviyorum :)

Bi ara wolfteamin içini açmıştım images dosyasına girmiştim oradan başlangıç wolfteam oyun başlatıcısının üstüne ataberk fb falan yazdım :) wolfteam yerine recep ivedik rakiona bi kadın koymuştum :)

:kop2: Çok erken başlamışsın o_O

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
10 yaşında falandım limewire vardı o zamanlar oyun indirebileceğimi sanıyodum istediğim oyunu yazdım bir tane buldum indirdiminternet sayfasıymış bir açtım erotik bir site çıplak kadınlar falan hemen gözümü kapatmıştım sonra siteyi kapatıp silmiştim onu :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

bak genç çoğu mesajında argo var şikayet edecektim etmedim forum kurallarını bir oku ayrıca burdaki çoğu kişi senden büyük bunu yapman için kuralları okuman şart değil :)

Heroata

Heroata

Üye

bak genç çoğu mesajında argo var şikayet edecektim etmedim forum kurallarını bir oku ayrıca burdaki çoğu kişi senden büyük bunu yapman için kuralları okuman şart değil :)

çok pardon okuyum hemen. link atarmısın ya da ben bulurum hangi kelimelerim kötü özel mesaj atarmısın ?

- - - Eklendi - - -

Tamam okudum ama pek argo bulamadım özel mesajdan atsan ne kullanmışım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt