Bilgisayarla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatörlükler......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici

Süper yaa :) :)

Apache11

Apache11

Üye
halinize şükredin :) ben fenerbahçe sitesine üye olmaya çalışıyodum önerenler kısmını aileden izin almadan üye olunmuyo sanıyodum ( ne alaka ise :) ) ''ben ismailin babasıyım bu siteye üye olmasına izin veriyorum'' yazıyodum :vur :vur rezillik :))))

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bilgisayarla tanıştığımda aklımda kalan en güzel amatörlük şuydu: Yerel disk D'nin içindeki herşeyi sildim. Sonra Yerel disk d'yi C'nin içine sürükleyip bıraktım.

Ben bilgisayara format attığımı sanıyodum :kop2: :kop2:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Program ekle kaldırı bilmiyordum gidip c den kaldırıyordum bide can sıkıntısı olarak regediti silmiştim :D

tempestshine

tempestshine

Üye
İlk tanıştığımda 3 yaşındaydım.Hayal meyal hatırlıyorum.Paintte resim çiziyordum.Babamında yardımıyla oyun sitelerinin ismini yazıyor.Oynuyordum.Aradan 2 yıl geçti.5 yaşına geldim.Pc ustası oldum.Klavyedeki tüm tuşları biliyordum.Oyun sitelerinin ismini yazıp yazıp oyun oynuyordum :D Sonra okula başladım :zzz: 5 yıllık aradan sonra 10 yaşımda msn adresimi ve facebook adresimi aldım.Sürekli arkadaşlarımla chatleşirdim :D

Türe

Türe

Üye
Fifada obur kaleye gol atiyoruz diye kendi kalemize 10larca gol attigimi hatirliyorum

FlaxLy

FlaxLy

Üye
İlk tanıştığımda 3 yaşındaydım.Hayal meyal hatırlıyorum.Paintte resim çiziyordum.Babamında yardımıyla oyun sitelerinin ismini yazıyor.Oynuyordum.Aradan 2 yıl geçti.5 yaşına geldim.Pc ustası oldum.Klavyedeki tüm tuşları biliyordum.Oyun sitelerinin ismini yazıp yazıp oyun oynuyordum :D Sonra okula başladım :zzz: 5 yıllık aradan sonra 10 yaşımda msn adresimi ve facebook adresimi aldım.Sürekli arkadaşlarımla chatleşirdim :D

:kop::kop::kop::

----------Eklendi @ 17:03:07 ---------- Yazıldı @ 16:58:08 ----------

Fifada obur kaleye gol atiyoruz diye kendi kalemize 10larca gol attigimi hatirliyorum

:kop2::kop2::kop2:

----------Eklendi @ 17:03:34 ---------- Yazıldı @ 17:03:07 ----------

Ben Klavyede tuş arardım. :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben ilk zamanlar internette ofis aşkı diye bi oyun vardı patron sapık sekretere sarkıyo arada telefon çalınca orda bi çalışanla sekreteri öpüştürüyodun benim favori oyunumdu ofis aşkı :ehe

XpressMusıcs

XpressMusıcs

Üye
Bn alınır alınmaz vistayı çokertiğimi abimdende dayak yediğimi hatırlıyorum ve format cd lerinin üzerinde uçak logosu vardı bn oyun sanıyodum onları

cemalben1

cemalben1

Üye
herkeznde bnmki gibi pait galiba :)

TheExplorer

Üye
Paint:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gta vice city manyağıydım oyunu bitirdim :)

Violonist

Üye
gülmeyin. cd yi ters taktım fifa 2011 cd siydi :)

karayel90

karayel90

Üye
Fareyi alıp iki saat işaret imlecini arardım ÷)

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
ilk bilgisayarım ibm cyrix mmx 233mhz 32 mb ram 2mb ekran kartı gta 1 oynamıştım acemiliğimde bilgisayarı hep fisten çekiyodum

TheComet

TheComet

Üye
İnternete nasıl giriliyor diye sormuştum :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
hatırladıkça gülerim, bir siteye üye olmaya çalışırken benden resmimi istiyordu, ben de pc'nin kamerasından resim çekmeyi bilmiyordum ama video çekmeyi biliyordum. ben de düz mantıkla hemen videoyu açtım ve kayıt tuşuna hemen bastım ve kapattım yani 1 saniyelik video çekip resim olarak göndermeye çalışmıştım :d:

savas_yal

savas_yal

Üye
ilk aldığım gün ispanyol sitesinden bir program yükledim bilgisayar kapanıp açılacak dedi bende ok dedim bilgisayar kapandı ama daha açılmadı ana kartı yakmışım :))

turkishield

turkishield

Üye
okulda tanıştık biz pc ile süper mario vazgeçilmezmdi Windows 95te :)

otostopçu

otostopçu

Üye
hoppala.com a girmek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt