Bilgisayarla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatörlükler......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarla ilk tanıştığınızda yaptığınız amatörlükler......
Arkadaşlar ilk bilgisayarla tanıştığınızda yaptığınız amatörce hareketler var mı? Tabi ki de vardır... Eee anlatma vakti...

Ben ilk tanıştığımda internet cafede tanıştım.. O zaman yakın akrabam götürdü. Neyse oturdu beni masaya. Açtı maçı sen oyna geliyom dedi. Ne bilim kurmasını... Pc pc ile oynuyor. Gol atıyor ben attım sanıyordum..... Hey gidi günler..... :)

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Arkadaşlar ilk bilgisayarla tanıştığınızda yaptığınız amatörce hareketler var mı? Tabi ki de vardır... Eee anlatma vakti...

Ben ilk tanıştığımda internet cafede tanıştım.. O zaman yakın akrabam götürdü. Neyse oturdu beni masaya. Açtı maçı sen oyna geliyom dedi. Ne bilim kurmasını... Pc pc ile oynuyor. Gol atıyor ben attım sanıyordum..... Hey gidi günler..... :)

:zuhaha::zuhaha:
Bende ilk paint kullandım.
Acemiliğim yoktu çünkü sadece mause tutmuş ileri geri yapıyordum.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
dogukandurak

dogukandurak

Üye

:zuhaha::zuhaha::kop2::kop2:süpermiş.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Ben ne olduğunu bile bilmiyordum. Paintte bardak çizmeye çalışıyordum. Sonra The Sims 1 çıktı zaten. Onu falan oynamaya başladım. :D

NeoV

Üye
The sims teki acemilik desek benim için daha iyi olur. :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
paint te resim çizerdim kuzenim bana bir sürü oyun getirmişti max payne falan oynamıştım fifa 2003 vardı o zamanlar bende nasıl oynancağını bilmiyodum bizim komşunun oğlu var arkadaşım nasıl oynanıyo öğrenmek için onu çağırmıştım eskiden oyunlarını açma simgesini bir cd/disket e atınca çalışacağını sanıyordum bir arkadaştan bir araba yarışını almıştım diskete tabi çalışmayınca çok üzülmüştüm ne günlerdi ya :D

One907

One907

Üye
İlk bilgisayarımızı 2004'te almıştık sadece abime paintte resim çizmek için yalvardığımı hatırlıyorum :d:

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Benimde matematik oyunum vardı,bir kukla çıkıyordu ve bana sallıyayım 6 tane kurabiye ver diyordu,bende vermiyorum diyip 30 tane birden veriyordum sonrada al işte şiş patla diyormuşum annemin dediğine göre eyy gidi günler:kop2:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ilk amcam gilde tanışmıştım kendisi ile :ehe amcam bize paintte ev falan çiziyordu hiç unutmam evin içini tek tek boyamak isterken birden hepsi kırmızı olmuştu tabii beni de gülme tutmuştu. Sonrasında ördek oyunu açtıydı öğrettiydi öyle havada ördekleri vuruyorduk :kop:

Kǔr Şâd

Üye
Bende ilk internet cafede tanıştım ama çok ufaktım hatırlamıyorum. tek hatırladığım WWWGOOGLE.COM.TR :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Ben küçüktüm komşumuzun vardı ben de üzülüyordum bizde yok diye. Zavallı annem babam o yokluk içerisinde (o zamanlar babam iflas etmişti fakirdik) sırf üzülmeyeyim diye borç harç bana bilgisayar almıştı. Ben de tahminim herkes gibi ilk paint ile resim falan ciziyordum. Sonra havada ördek vurulan bir oyun vardı, bir de konuşan hindi vardı onlar falan...

Uqur5445

Üye
ılk oyunum nfs se 2 fifa 99 hugo bunlardı ne gunlerdı be

Revengeful

Emekli Yönetici
3 yasında falan tanıştım, hatırlamıyorum

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben küçüktüm komşumuzun vardı ben de üzülüyordum bizde yok diye. Zavallı annem babam o yokluk içerisinde (o zamanlar babam iflas etmişti fakirdik) sırf üzülmeyeyim diye borç harç bana bilgisayar almıştı. Ben de tahminim herkes gibi ilk paint ile resim falan ciziyordum. Sonra havada ördek vurulan bir oyun vardı, bir de konuşan hindi vardı onlar falan...

Nerelerdeydin ya hoşgeldin :D

enkazcı

Üye
sene 2003 dedeniz bilmez babanız bilir.o zamanlar bir heyecan bir heyecan daha önce hiç görmedim pc'yi ve ilk oynadığım oyun ise

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
sene 2003 dedeniz bilmez babanız bilir.o zamanlar bir heyecan bir heyecan daha önce hiç görmedim pc'yi ve ilk oynadığım oyun ise

Hilelerini de biliyon mu :D

----------Eklendi @ 19:58:14 ---------- Yazıldı @ 19:56:43 ----------

Bu oyunu bilen var mi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Hilelerini de biliyon mu :D

----------Eklendi @ 19:58:14 ---------- Yazıldı @ 19:56:43 ----------

Bu oyunu bilen var mi :D
anam prince of perciaaa :D en yakın arkasaşımın bilgisayarında vardı işletim sistemi de windows 98 di ne günlerdi yaa süper bir oyundu

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Ben anlatmak istemiyorum koparsınız :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

anam prince of perciaaa :D en yakın arkasaşımın bilgisayarında vardı işletim sistemi de windows 98 di ne günlerdi yaa süper bir oyundu

Az mi oynadık bunu en son level 4 e gelmiştim ama bi türlü bitmek bilmiyordu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt