Bunu nasul düşünemedimHamama götür, göbek taşına yatır, sonra iyice bir kese yaptır.

ilın mask'a kese yapan tellağa mıFormatçıyı napcan tellağa götür

Kim ulan bu elon musk?Bunu nasul düşünemedim![]()
![]()
ilın mask'a kese yapan tellağa mı![]()
Kasım 2017’de Türkiye’de yüzbinlerce insanın kafasında, eminim bu videonun başlığındaki soru vardı. Sizi tenzih ederim. Daha önce videolarımda da bahsettiğim bu ilginç kişiliği siz zaten tanıyor ve takip ediyor olabilirsiniz. Ama 1 milyon kişinin tanıdığını pek sanmıyorum. Yine de neredeyse o kadar kişi onun Instagram’da paylaştığı şu fotoğrafı beğendi. Türkiye’ye ilk kez gelen ve Instagram’ından genellikle uzay ve roket fotoğrafları paylaşan bir adam neden böyle bir fotoğraf çektirip yayınlamış olabilir? Hayatının farklı yönlerine bakıp bu soruya birlikte cevap arayalım mı?Kim ulan bu elon musk?
Hayır teşekkürlerKasım 2017’de Türkiye’de yüzbinlerce insanın kafasında, eminim bu videonun başlığındaki soru vardı. Sizi tenzih ederim. Daha önce videolarımda da bahsettiğim bu ilginç kişiliği siz zaten tanıyor ve takip ediyor olabilirsiniz. Ama 1 milyon kişinin tanıdığını pek sanmıyorum. Yine de neredeyse o kadar kişi onun Instagram’da paylaştığı şu fotoğrafı beğendi. Türkiye’ye ilk kez gelen ve Instagram’ından genellikle uzay ve roket fotoğrafları paylaşan bir adam neden böyle bir fotoğraf çektirip yayınlamış olabilir? Hayatının farklı yönlerine bakıp bu soruya birlikte cevap arayalım mı?
2023'ü bekle sadeceelon musk şu çılgın projelerden birini gerçekleştirdi mi merak ettim. boş boş sıkıyorlardı teknoloji haberlerinde.
mars'ta kolonilerde yaşayacaklar.yalnız ciddiyimİşte biz o gün tükeneceğiz
2023 de aya gidilecekmiş.

Marsa duble yol yaparız elon da bize araç yaparyalnız ciddiyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama bi karışıklık olmuş2023 de aya gidilecekmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olsun biz de yol yaparız![]()
bizim yerli ve milli otomobilimiz yok muMarsa duble yol yaparız elon da bize araç yapar
ne diye amarigan malı kullanmak istiyorsun
yırtarım bak dolarlarımı, çok sinirlendim. bi sn.. benim dolarım yok ki
o zaman teleyi dolara çevirip yırtarım 

Elonın şirketlerini satın alıp onu köle yapacağız arkadaş sen hâlâ anlamadın mı? #2023bizim yerli ve milli otomobilimiz yok mune diye amarigan malı kullanmak istiyorsun
yırtarım bak dolarlarımı, çok sinirlendim. bi sn.. benim dolarım yok ki
o zaman teleyi dolara çevirip yırtarım
şaka bir yana. türkiye uzay araştırma üssü mü ne kuruldu galiba. marsa yol yapmakla başlarlar büyük ihtimal![]()
harun abi sen misinAbi deme lazım olur![]()

