Bilgisayarıma uygun RAM?

Konu Sahibi
Bilgisayarıma uygun RAM?
Merhaba.
Bilgisayarıma Crysis 3'yi doğru düzgün çalıştırmasa bile yaklaşacak seviyede bir RAM almak istiyorum.Diğer özellikleri okadarönemli değil.Crysin 3'yi çalıştırmak amacım değil

İşlemci:Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 GHz 3.01 GHz
Şuanki RAM: 1,50 GB
32 bit İşletim sistemi.
İşlemci çekirdek sayısı 2
Model:P5PL2-E
Asus'un.

4 veya 8 gb'lık birşey alsam çalışır mı?Ve nasıl bir 4 gb'lık almalıyım?
Esik bilgi verdiysem çok üzgünüm.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

oyunu ram değil ekran kartı oynatır...
crysis 3 ü oynamak için öncelikle ekran kartı sonra işlemci değiştirmeniz gerekiyor..
1.5 gb ram iyi kötü yeter

Tepkiler: hikmet366
    Konu Sahibi
Dediğim gibi amaç Cryisis 3 değil Crysis 3'nin RAM sınırını aşmak istiyorum.Bana ancak bunun yeterli geleceği kanısındayım Ekran kartım ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde.Ben yavaşlığı aşmak istiyorum,anlatamadım kusura bakmayın.

ekran kartın nedir ?

Konu Sahibi
Ben zaten Crysis 3 oynamak istemiyorum :-) Bundan bahsetmemin tek sebebi Crysis 3'ün ağır bir oyun olması.Asıl çalıştırmak istediğim Sims 3 ki zaten doğru düzgün çalışıyor.Sedece eklentiydi şuydu buydu derken kasmasını istemediğimden RAM'imi yükseltmek istiyorum.Gerçekten üzgünüm kendimi çok yanlış ifade ediyorum sanırım. :S

anakartın ddr2 veya ddr3 mü önce onu öğrenmen lazım anakart modelini arastırarak ögrenebılirsın

Laptopta anakart nasıl öğrenilir

Konu Sahibi
DDR2 533/400 anladığım kadarıyla...

Konu Sahibi
Çok teşekkürler ancak bir şey anlamadım.4GB-8GB bir şey farketmez mi? Kaldırabilme problemi falan yok mu?

Konu Sahibi
Hmm :/. Neyse çok teşekkürler allah razı olsun.