Bilgisayarıma uygun RAM?

Sponsorlu Bağlantılar

flight815

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarıma uygun RAM?
Merhaba.
Bilgisayarıma Crysis 3'yi doğru düzgün çalıştırmasa bile yaklaşacak seviyede bir RAM almak istiyorum.Diğer özellikleri okadarönemli değil.Crysin 3'yi çalıştırmak amacım değil :)

İşlemci:Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00 GHz 3.01 GHz
Şuanki RAM: 1,50 GB
32 bit İşletim sistemi.
İşlemci çekirdek sayısı 2
Model:P5PL2-E
Asus'un.

4 veya 8 gb'lık birşey alsam çalışır mı?Ve nasıl bir 4 gb'lık almalıyım?
Esik bilgi verdiysem çok üzgünüm.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oyunu ram değil ekran kartı oynatır...
crysis 3 ü oynamak için öncelikle ekran kartı sonra işlemci değiştirmeniz gerekiyor..
1.5 gb ram iyi kötü yeter

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

flight815

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi amaç Cryisis 3 değil Crysis 3'nin RAM sınırını aşmak istiyorum.Bana ancak bunun yeterli geleceği kanısındayım :) Ekran kartım ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde.Ben yavaşlığı aşmak istiyorum,anlatamadım kusura bakmayın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Dediğim gibi amaç Cryisis 3 değil Crysis 3'nin RAM sınırını aşmak istiyorum.Bana ancak bunun yeterli geleceği kanısındayım :) Ekran kartım ihtiyaçlarımı karşılayacak düzeyde.Ben yavaşlığı aşmak istiyorum,anlatamadım kusura bakmayın.
ekran kartın nedir ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
o ekran kartıyla crysis 3 oynayamazsın.. haliyle boşuna ram alıp masraf etmene gerek yok.
sistemin oyun için ilk önceliği ekran kartıdır..
istersen 8GB ram yap o bilgisayar yine kasacak.

flight815

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten Crysis 3 oynamak istemiyorum :-) Bundan bahsetmemin tek sebebi Crysis 3'ün ağır bir oyun olması.Asıl çalıştırmak istediğim Sims 3 ki zaten doğru düzgün çalışıyor.Sedece eklentiydi şuydu buydu derken kasmasını istemediğimden RAM'imi yükseltmek istiyorum.Gerçekten üzgünüm kendimi çok yanlış ifade ediyorum sanırım. :S

alperen kutuk

Üye
anakartın ddr2 veya ddr3 mü önce onu öğrenmen lazım anakart modelini arastırarak ögrenebılirsın

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Laptopta anakart nasıl öğrenilir

flight815

Üye
    Konu Sahibi
DDR2 533/400 anladığım kadarıyla...

alperen kutuk

Üye
o zaman ddr 2 alacksn

flight815

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler ancak bir şey anlamadım.4GB-8GB bir şey farketmez mi? Kaldırabilme problemi falan yok mu?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
max 2 gb yazıyor

flight815

Üye
    Konu Sahibi
Hmm :/. Neyse çok teşekkürler allah razı olsun.

Üst Alt