Bilgisayarım İyiMi? Oyun CANAVARIMI? Bazı Sorunlarım Var....!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayarım İyiMi? Oyun Canavarımı?

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullwar

fullwar

Üye
TTmm, Özür Dilerim haklısın... Ben zaten bilgisayardan sizin kadar anlamam... Neyse konuyu dağıtmıyalım benim pc açılırken hani toplarbirleşip windows logosu oluşturuyoyo işte o toplar duraklaya duraklaya kesintili kesintili birleşiyor msconfig deki herşeyi devre dışıburaktım gene aynısı gibi kesintili sizce ekran kartındanmı kaynaklanıyo yoksa başka önerileriniz varmı... yorumlarınızı bekliyorum...

Estağfurullah birşey bildiğimiz yok, sadece tepkiye karşılık çıkıştım. Neyse 5700 serisinden bir kart alıp takarsanız hem sisteminiz DX 11'in nimetlerinden faydalanır hemde performansınız artar. Baştaki o takılmalar ise bir çok faktöre bağlı olabilir. En güzeli kartınızı aldıktan sonra temiz bir Windows 7 64 bit kurarsınız sorununuz kalmaz.

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi
bana 64bit kötü dediler...

----------Eklendi @ 21:11:55 ---------- Yazıldı @ 21:10:12 ----------

bide açılırkenki takılmalar pc mi ilk aldığım gün yoktu 3-4 ay geçti gine yoktu pc ye format attım ve açılrken toplar böyle ve geç gelemeye basşladı eskiden windows açılıyor yazısı gelirgelmez takıntısıs ve hızlı birşekilde birleşiyordu lütfen yardımcı olun...

fullwar

fullwar

Üye
bana 64bit kötü dediler...

----------Eklendi @ 21:11:55 ---------- Yazıldı @ 21:10:12 ----------

bide açılırkenki takılmalar pc mi ilk aldığım gün yoktu 3-4 ay geçti gine yoktu pc ye format attım ve açılrken toplar böyle ve geç gelemeye basşladı eskiden windows açılıyor yazısı gelirgelmez takıntısıs ve hızlı birşekilde birleşiyordu lütfen yardımcı olun...

64 bit kötü falan değil. Zaten raminiz 4gb hepsini görmesi için 64 bit kurmak zorundasınız. Ve 64 bitin yerini hiçbirşey tutamaz.

ParduSS

ParduSS

Üye
    Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...