onur_Q7
Üye
Bilgisayarı canavar yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz??
Pro 2000 adlı
bir bilgisayarım var 3 sene önce almıştım.Daha doğrusu babam almıştı.Fakat bu bilgisayar tabiri caitse tam bir rezalet.Babamda teknolojiden anlamadığından dolayı...Devamını dememe gerek yok galiba.Ben de en sonunda düşündüm taşındım bu bilgisayarı motor yapmaya karar verdim.Eski akılda olduğumdan cahildim bilgisayarı hiç modifiye yapmadım.Ama şimdi insan yeni yeni şeyler öğrenince parçalarını değiştirmeye karar verdim...
İlk önce tam adını söyliyim:PRO 2000 B serisi 130
Neyse bilgisayarın özelliklerine gelelim;
*İŞLEMCİ: AMD athlon(tm) 64 processor 3500+2.19 Ghz
*RAM:1 gb
*SİSTEM TÜRÜ:32 bit
*EKRAN KARTI:256Mb
*ANA KART:AMD 690 ati x1250512 VGA PCI-E G Lan
Özellikleri bunlar.Şimdi ben bunları değiştirmeyi planlıyorum ram hariç ona takviye yapcam.Bilhassa işlemci,ekran kartı üstünde durmaya çalışıyorum.Nerdeyse çoğu oyunu oynayamıyorum cs hariç ondada arada açılıyo
Daha çok fifa ve pesi kaldırması için özelliklerde parçalar arıyorum.Örneğin ekran kartı alcam 1 gb almaktan yanayım bunun fakat illa ki 1 gb olması gerekmıyo diye duydum ondan sizlere de danışmak istdim.Yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok memnun olurum.Kullanışlı ve uygun bir fiyatta arıyorum.(SON CÜMLE BİRAZ MOBİLYA SEÇER GİBİ OLDUM AMA
)
bir bilgisayarım var 3 sene önce almıştım.Daha doğrusu babam almıştı.Fakat bu bilgisayar tabiri caitse tam bir rezalet.Babamda teknolojiden anlamadığından dolayı...Devamını dememe gerek yok galiba.Ben de en sonunda düşündüm taşındım bu bilgisayarı motor yapmaya karar verdim.Eski akılda olduğumdan cahildim bilgisayarı hiç modifiye yapmadım.Ama şimdi insan yeni yeni şeyler öğrenince parçalarını değiştirmeye karar verdim...İlk önce tam adını söyliyim:PRO 2000 B serisi 130
Neyse bilgisayarın özelliklerine gelelim;
*İŞLEMCİ: AMD athlon(tm) 64 processor 3500+2.19 Ghz
*RAM:1 gb
*SİSTEM TÜRÜ:32 bit
*EKRAN KARTI:256Mb
*ANA KART:AMD 690 ati x1250512 VGA PCI-E G Lan
Özellikleri bunlar.Şimdi ben bunları değiştirmeyi planlıyorum ram hariç ona takviye yapcam.Bilhassa işlemci,ekran kartı üstünde durmaya çalışıyorum.Nerdeyse çoğu oyunu oynayamıyorum cs hariç ondada arada açılıyo
Daha çok fifa ve pesi kaldırması için özelliklerde parçalar arıyorum.Örneğin ekran kartı alcam 1 gb almaktan yanayım bunun fakat illa ki 1 gb olması gerekmıyo diye duydum ondan sizlere de danışmak istdim.Yardımcı olabilen arkadaşlar olursa çok memnun olurum.Kullanışlı ve uygun bir fiyatta arıyorum.(SON CÜMLE BİRAZ MOBİLYA SEÇER GİBİ OLDUM AMA
)