bilgisayardan anlayan biri bakabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayardan anlayan biri bakabilirmi ?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere max payne 3 çıktı ben bunu bilgisayarımda oynamak istiyorum hangi parçamda yenileme yapmam gerekir; işlemci dual core e5200
ekran kartı 9400 gt 1 gb 128 bit ddr2
ram 4 gb 800 mhz fakat anakartın gördüğü ram soketleri 667 mhz kadar görebiliyo bu konudada bilen biri yardım edebilirmi bios ayarlarından bu oyal düzeltilebilinirmi yada yeni anakartmı gerekli ? kullanılanda ise 2.94 gb gözüküyo
işletim sistemim 34 bit win 7
anakart p4m900 fe
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartın çok eski... işlemcinde idare eder...
maxpayne zaten bomba gibi oyun :D güzel kaliteli şekilde oynamak istiyorsan yeni bir kasa topla derim :oke:

melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım :D şimdi ben anakartı değiştirsem bide ekran kartını değiştirsem yani hemen hemen 4 gb ram 800 mhz ekran kartıda gts 250 olsa nasıl olur ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşım :D şimdi ben anakartı değiştirsem bide ekran kartını değiştirsem yani hemen hemen 4 gb ram 800 mhz ekran kartıda gts 250 olsa nasıl olur ?
775pin sisteme yatırım yapmak ölü yatırım olur.
güncel AMD bir sistem toplamak en iyisi olacaktır...
hem ucuz hem de şimdikinden daha peformanslı olur.

gts250 de eskidi kardeşim alınacak kart değil şimdi...

melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl bi pc toplayabilirim bana fiyatı ne kadar tutar parça fiyatlarını yazarmısın kardeşim :) ?

melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
bu bilgisayar + 350 tl ye iyi bişeyler olurmu ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
max payne 3 güzel mi ben alcam oyunu da (indiremiyorum 1 mbit hızla hayvan gibi 26 gb inmez :D)

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bu bilgisayar + 350 tl ye iyi bişeyler olurmu ?
o fiyata olmaz...

bu nedenle yapacagın en iyi şey yeni bir güç kaynagı + darbogaza çok düşmeyecek bir ekran kartı ile kurtarabilirsin..

işlemciyide 3GHZ veya biraz daha üzerine overclock yaparsan kasmadan oynatır sanırım. :oke:

- - - Eklendi - - -

max payne 3 güzel mi ben alcam oyunu da (indiremiyorum 1 mbit hızla hayvan gibi 26 gb inmez :D)
oğuzhan ben bile indirmeye yeltenmiyorum 16mbit le :D
düşün o kadar büyük :D intrnet kafeden halledicem 100mbit :D
adam kovmazsa tabi :kop2:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aman abi başına iş alma :D ben internet kafeye gidip sorcam adama var mı diye yoksa indirip cdye çeker

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe
melancholy11

melancholy11

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar oyun burda 15 tl indirirken giden elektrik parasına yazık :)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
En iyisi 500 lira civarına 2. el temiz bir xbox 360 al sanalpazar üzerinden falan. Kasma vs. derdi olmadan oyununu oyna. Ben biraz geç anladım tabi ama yapacak birşey yok. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya gittim internet cafeye adam 20 tlye indirip dvdye çekerim dedi pazarlık yaptım ama indirmedi fiyatı düşüncem dedim :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:D bu oyun beniç için efsane alıcam valla harddisk olsa bende indirip atardım da öff bilmiyoeum bir ara gidip tekrar pazarlık yapayım adamla :D

Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
kardeşim 10 liraya git kopyasın al max payne bende almıştım ne uğraşcan pazarlıkla falan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
adam kopya vercek zaten bana başka nerden alcam orjinali 150 tl almam orjinal mecbur 20 tlye korsan alcam

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
adam kopya vercek zaten bana başka nerden alcam orjinali 150 tl almam orjinal mecbur 20 tlye korsan alcam
sen git adama şöyle de...
bak sana 10 lira... CD ci de 10 lira istedi... ama o adama gıcıgım de...
indir 10 liraya bana ver hemde sen kendi PC lerine kurarsın de..
el uzat anlaşırsın :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

sen git adama şöyle de...
bak sana 10 lira... CD ci de 10 lira istedi... ama o adama gıcıgım de...
indir 10 liraya bana ver hemde sen kendi PC lerine kurarsın de..
el uzat anlaşırsın :ehe

yok abi çok dil döktüm de olmadı :D 15'e indirtmeye çalışçam :D bu arada bu abi kelimesi ağız alışkanlığı günlük hatta da arada kullanıyorum yaşıtlarımda :D hasan birşey sorcam max payne 3 minimum 2.4 ghz işlemci istiyo benim 2.1 ghz diğer bütün istediği özellikler bende var sence kasmadan en düşük ayarda bile olsa oynayabilir miyim? (overclock yapmak istemiyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt