Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
55lim
Üye
telefona myspace hi5 friendster gibi uygulamaları bileşen olarak yüklemişler kaldırılamıyor birtane kaldırdım bir sürü dosya çıktı onunla beraber bence sebep bu onlar akıllıysa bende değilim yarın gidip kaldırın istemiyorum diyecem
atmaca-1
Üye
saol kardeşim on numara çalışıyo Allah razı olsun senden
55lim
Üye
arkadaşlar ilk programı kurarken activation ın product te takılı kalanlar telefonun tarihini geri alın 10/23/2011 de süre dolmuş gösteriyodu bende sorun halloldu 3. Kez yaptım benim telin ana kartı serviste değişmişti yeni format attım tarihi geri aldım bu kadar
rocky_maraz
Üye
teşekkürler
brevhart30
Üye
harbiden oldu.paylaşım için çok teşekkürler...
xErKaNx
Üye
n82 son versiyonda hack işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti. Çok Teşekkür ederim
Ana yazılıma nası dönebilirim. Teli hackleyemedim. Ama umu mobile security dosyası war. Kulaklıkla müzik dinlerken internete giriyorum. Tel kapanıyo. Acill yardım lütfen. Umu mobile security. Nin dosyasını telden nası silebilirim. Acill yardım lütfen. Biri bana yardım etsin. Nolur. Acil cevap yazın
serseri6092
Üye
teşekkürler calısti. Telefonum 5730 express music. Bi mobil tv çalısmadı desteklediği halde. 1 saat musteri hzmetleryle knustm wodafondan su cwp gldi hattnzda sorun yoktur dye..... Bi yazılmda yuklyemedm son yazılım war ya bı yardm edn
maniak_yazici
Üye
kardeş bu uygulama telefonun imei numarasını falan çalmaz değilmi internete bağlanıyor da ne biliyım supe duydum bazı programları yapıyorlarmış imei no almak için de yinede sana bi danisalım bi cevap bekliyorum
eser479
Üye
emeğine sağlık usta
ahmtdgn_1984
Üye
Arkadaşlar Daha Önce Telefonu Kırmıştım Bu Yöntemle Ama Fabrika Ayarlarına Döndürdüm ve Şimdi Trial Kullanım Süresi Sonra Erdi Diyor ve Dolayısıyla Telefonu Hack leyemiyorum. Bununla İlgili Bilgisi Olan Var mı... Yada Nasıl Trial Lisans Süresini Uzatabilirim
ciner95
Üye
5530 XM denendi çalışıyor.
beatboxqwe
Üye
Sana ne kadar teşekkür etsem az kardeşim. Iron Sight oynamak 5800 da bana imkansız gibi gelmişti. 6 aydır hackleyemedim ama bu şekilde pc bile kullanmama gerek kalmadı. çok teşekkürler
ciner95
Üye
Xpress Music 5530 v40 ta denendi calısıyor
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
ben bunu anna yüklemeden önce yapmıştım olmuştu ama şimdi anna 25.07 yüklü deneDim olmadı neden acaba?
Arkadaşlar Daha Önce Telefonu Kırmıştım Bu Yöntemle Ama Fabrika Ayarlarına Döndürdüm ve Şimdi Trial Kullanım Süresi Sonra Erdi Diyor ve Dolayısıyla Telefonu Hack leyemiyorum. Bununla İlgili Bilgisi Olan Var mı... Yada Nasıl Trial Lisans Süresini Uzatabilirim
Ana yazılıma nası dönebilirim. Teli hackleyemedim. Ama umu mobile security dosyası war. Kulaklıkla müzik dinlerken internete giriyorum. Tel kapanıyo. Acill yardım lütfen. Umu mobile security. Nin dosyasını telden nası silebilirim. Acill yardım lütfen. Biri bana yardım etsin. Nolur. Acil cevap yazın