Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

55lim

Üye
telefona myspace hi5 friendster gibi uygulamaları bileşen olarak yüklemişler kaldırılamıyor birtane kaldırdım bir sürü dosya çıktı onunla beraber bence sebep bu onlar akıllıysa bende değilim yarın gidip kaldırın istemiyorum diyecem:D

atmaca-1

Üye
saol kardeşim on numara çalışıyo Allah razı olsun senden

55lim

Üye
arkadaşlar ilk programı kurarken activation ın product te takılı kalanlar telefonun tarihini geri alın 10/23/2011 de süre dolmuş gösteriyodu bende sorun halloldu 3. Kez yaptım benim telin ana kartı serviste değişmişti yeni format attım tarihi geri aldım bu kadar

rocky_maraz

Üye
teşekkürler

brevhart30

Üye
harbiden oldu.paylaşım için çok teşekkürler...

xErKaNx

Üye
n82 son versiyonda hack işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti. Çok Teşekkür ederim

xcdama

Üye

aqaqaq333

Üye
kardeşim benim internet kablosuz değil nasıl yapcam ben ?

xcdama

Üye
n82 son versiyonda hack işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşti. Çok Teşekkür ederim
Ana yazılıma nası dönebilirim. Teli hackleyemedim. Ama umu mobile security dosyası war. Kulaklıkla müzik dinlerken internete giriyorum. Tel kapanıyo. Acill yardım lütfen. Umu mobile security. Nin dosyasını telden nası silebilirim. Acill yardım lütfen. Biri bana yardım etsin. Nolur. Acil cevap yazın

serseri6092

serseri6092

Üye
teşekkürler calısti. Telefonum 5730 express music. Bi mobil tv çalısmadı desteklediği halde. 1 saat musteri hzmetleryle knustm wodafondan su cwp gldi hattnzda sorun yoktur dye..... Bi yazılmda yuklyemedm son yazılım war ya bı yardm edn

maniak_yazici

Üye
kardeş bu uygulama telefonun imei numarasını falan çalmaz değilmi internete bağlanıyor da ne biliyım supe duydum bazı programları yapıyorlarmış imei no almak için de yinede sana bi danisalım bi cevap bekliyorum

eser479

eser479

Üye
emeğine sağlık usta

ahmtdgn_1984

Üye
Arkadaşlar Daha Önce Telefonu Kırmıştım Bu Yöntemle Ama Fabrika Ayarlarına Döndürdüm ve Şimdi Trial Kullanım Süresi Sonra Erdi Diyor ve Dolayısıyla Telefonu Hack leyemiyorum. Bununla İlgili Bilgisi Olan Var mı... Yada Nasıl Trial Lisans Süresini Uzatabilirim

ciner95

Üye
5530 XM denendi çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

beatboxqwe

Üye
Sana ne kadar teşekkür etsem az kardeşim. Iron Sight oynamak 5800 da bana imkansız gibi gelmişti. 6 aydır hackleyemedim ama bu şekilde pc bile kullanmama gerek kalmadı. çok teşekkürler :)

ciner95

Üye
Xpress Music 5530 v40 ta denendi calısıyor

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben bunu anna yüklemeden önce yapmıştım olmuştu ama şimdi anna 25.07 yüklü deneDim olmadı neden acaba?

55lim

Üye
Arkadaşlar Daha Önce Telefonu Kırmıştım Bu Yöntemle Ama Fabrika Ayarlarına Döndürdüm ve Şimdi Trial Kullanım Süresi Sonra Erdi Diyor ve Dolayısıyla Telefonu Hack leyemiyorum. Bununla İlgili Bilgisi Olan Var mı... Yada Nasıl Trial Lisans Süresini Uzatabilirim

telefonun tarihini 22/10/2011 yap

----------Eklendi @ 12:13:21 ---------- Yazıldı @ 12:11:41 ----------

Ana yazılıma nası dönebilirim. Teli hackleyemedim. Ama umu mobile security dosyası war. Kulaklıkla müzik dinlerken internete giriyorum. Tel kapanıyo. Acill yardım lütfen. Umu mobile security. Nin dosyasını telden nası silebilirim. Acill yardım lütfen. Biri bana yardım etsin. Nolur. Acil cevap yazın

bir tane dosya kalıyor evet onuda uygulama yöneticisinden kaldır tamamdır

wette

Üye
rompatcher plus ypklüyorum ama telde gözükmüyor

----------Eklendi @ 15:18:50 ---------- Yazıldı @ 14:44:16 ----------

başardım kardeşim sağol muhteşem olay warya

Üst Alt