Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

parsley_1907

Üye
rom pathcerı yükledim N8 anna yüklü bende. ama çalışmadı,rom pathcerı tekrar silip kurmak istediğimde sertifika hatası veriyor.

nefert38

Üye
eyw kardeşim yükledim ama hala ne işe yarıo onuda bilmiorum ama olsun hiçyoktan telimiz hacklendi :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation

nitkayni

Üye
e72 sorunsuz çalıştı , kaç gündür uğraşıyordum eline sağlık bence kilit konu olmalıı ,diğer siteler halt etmiş ;) eyv biladerr

• Beğen

b@ron

Üye
RomPatcherPlus_3.1.sisx uygulamasını yüklerken sertifika hatası veriyo yüklenmiyor yardım edermisiniz sorun nedir bende tel C5-03

----------Eklendi @ 14:22:27 ---------- Yazıldı @ 14:01:45 ----------

kendi işimi kendim halletim Netquin antivirüs vardı kurullu onu kaldırınca işler normal oldu :))

• Beğen
_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye
5800 da denedim. Hiçbir aşamada problem yaşamadım kurarken. İlaç gibi geldi :) Teşekkürler paylaşım için..

• Beğen
- JoKeR -

- JoKeR -

Üye
"N96 Sürüm 12.043" HackLendi..Tamamen BaşarıLı.Sorunsuz ise yarıyor.Çok Teşekkürler

----------Eklendi @ 16:05:41 ---------- Yazıldı @ 15:58:32 ----------

"N96 Sürüm 12.043" HackLendi..Tamamen BaşarıLı.Sorunsuz ise yarıyor.Çok Teşekkürler
Şimdi ROMPatcher+ i telefondan kaldırsam telefon eski haline döner mi??

• Beğen
asdera

asdera

Üye
kardesim klavyene saglık n8 mükemmel calısıyo sistem dosyalarına ulasabiliyorum artıkk cook tesekkürlerrrr :)))

• Beğen

55lim

Üye
rompatcher sertifika hatası alan arkadaşlar ilk programın hiçbir kalıntısı kalmasın uygulama yöneticisinden ilk programla alakalı olan herseyi kaldırın ve en önemlisi ilk programdaki son adımlara çok dikkat edin ben ikinci kez yaptım model c5 071.005

• Beğen

ramadism06

Üye
enter product e dokunmadan ok de diyosunda bende ok yok napcam

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
usta sana milyonlarca kez teşekkurlerimi sunarım bende5228 vardı aldığımdam beri sertıfıka problemi yedı bitirdi artık tel benim egemenliğimde 2.proyu yukleyemenler en baştan bidaha yapsınlar bende ikincide oldu saygılar

• Beğen
HakaN-06

HakaN-06

Üye
eyw kardeşim yükledim ama hala ne işe yarıo onuda bilmiorum ama olsun hiçyoktan telimiz hacklendi :D

unsigned yani imzasız uygulamaları sertifika hatası almadan yükleyebileceksin daha neye yarasın :)

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Ustam garanti gidermi acaba ya?

adam4545

adam4545

Üye
hocam daha once yapmıstım olmustu ama simdi olmuyor güncellemeden sonra hack iptal oldu sanırım, o yüzden tekrar kurma ihtiyacı hissettim ama "UMU*Hack.sisx" programının activasyon yerini gecemedim. "enter your product " diyo ve iptal diyince uygulamdan cıkıo yani ok deyip gecemiyom. tele hard format atıp denedim yine olmadı. yardım

serverimbenim

Üye
Nokia C6-00 telefonumda başarı ile çalıştı. Teşekkür ederim.

• Beğen
alp_arslan_07

alp_arslan_07

Üye
kardeş ben rom packeri yükleyemedim istenen uygulama erişimine ulaşılamadı diyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia E71 kullanıyorm programı kurdum ama Enter your product burayı gEçemedim yaaa :(

yavuz661

yavuz661

Üye
nokia x6 8gb v32 de kurdum sorun yok arkadaslar gerci daha 5 dk oldu ama :D kımı uygulamalara sertifika kısıtlamalı dıyo ama olsun gercekten cok işime yaricak paylaşandan allah razı olsun cok tesekkur ederım :)

ata_seymen

Üye
e71 nıye olmuyor ya

----------Eklendi @ 00:42:00 ---------- Yazıldı @ 00:40:38 ----------

ben herseyı yaptım programı kurdum ama bır sonuc alamadım maalesef yardım edın arkadslar bu tıp bır cozume ıhtıyac var

Memetuzumcuoglu

Üye
arkadaşım eline ve emeğine sağlık bu harka oldu çok teşekkürler.
X6:00 16GB işe yaradı. X6 kullanıcılarına hayırlı olsun.

• Beğen

erhan1994

Üye
Cok teşekkür ederim kardeşim <3 artık program yükleyebiliyorum =)

• Beğen

Üst Alt