Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
STaT!C
Üye
N958GB v35.001 Hacklenmiştir. Sorunsuz Çalışıyor,Çalışan Modeller Arasına Ekleyebilirsin. Teşekkürler.
spartuas
Üye
PerFect C7 ve N8 de olumlu sonuçlar aldım. Sertifikaya gerek yok allaha şükür çook teşekkürler beni büyük sertifika muzdaribinden kurtardınız
Braveheart_84
Üye
Selam Kardeş Allah senden razı olsun çok büyük bir sorunumuzu hallettin tüm S60_V5 Kullanıcıları adına sana teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.
rambili
Üye
Ben Nokia N8-00 a yükledim. Unsigned prg denedim gaye başarılı..
Teşekkürler .... (Allah tüm herkesten razı olsun...)
Uqur5445
Üye
bıde bende olsa sakaryadan olan warmı
YkPkY
Üye
hay allah razı olsun senden kardeşim.E6 bile hacklendi.çektiğim çileyi okumak istersen yılların nokiacısının neler çektiğini http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ilmiyor-orn-e6-00-a-5-546825.html#post3885142 buradan anlarsın.toplam 4 sayfa zaten.sayfa sayfa yaptığım açıklamaları dikkate al,çünkü symbianı kırmak iyice zorlaştı ama sayende imkansızlaşmadı.10 gündür eziyet çekiyordum.2011 model nokia alıcıları dikkate alsın lütfen.
bunun üzerinede yaptığım bir uygulamayı paylaşayım.garanti hack'in tadına varılsın.
5 ay önce paylaştığım juck hack programınıda üstünede uygulayın.saolsun arkadaşımızın bulduğu yöntemin üzerine bunuda uyguladım.sonuç sınırsız.anlatım aşağıda,sadece sırasıyla uygulamaları kurun,sertifika anlatımımı geçin.o eskidendi.çünkü artık sertifika veren site yok.6 ayrı siteden 1,5 aydır sertifika gelmedi bana.
Sony Ericsson telefon kullanıyorsanız bunu kuracaksınız.
09efekentli20
Üye
turkce yok mu
Nextman
Emekli Yönetici
kardeş gerçekten teşekkürler okadar yol denedim ya eksik oldu yada olmadı.Bu yol ile çalııyor ttpod music bile çalıştı ya inanamıyorum son suz teşekkürler