Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

STaT!C

STaT!C

Üye
N958GB v35.001 Hacklenmiştir. Sorunsuz Çalışıyor,Çalışan Modeller Arasına Ekleyebilirsin.:good: Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

spartuas

spartuas

Üye
PerFect C7 ve N8 de olumlu sonuçlar aldım. Sertifikaya gerek yok allaha şükür çook teşekkürler beni büyük sertifika muzdaribinden kurtardınız :):aha:

• Beğen
Braveheart_84

Braveheart_84

Üye
Selam Kardeş Allah senden razı olsun çok büyük bir sorunumuzu hallettin tüm S60_V5 Kullanıcıları adına sana teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.

• Beğen
rambili

rambili

Üye
Ben Nokia N8-00 a yükledim. Unsigned prg denedim gaye başarılı..

Teşekkürler .... (Allah tüm herkesten razı olsun...)

• Beğen

Uqur5445

Üye
bıde bende olsa sakaryadan olan warmı

YkPkY

YkPkY

Üye

hay allah razı olsun senden kardeşim.E6 bile hacklendi.çektiğim çileyi okumak istersen yılların nokiacısının neler çektiğini http://www.maxicep.com/cep-telefonl...ilmiyor-orn-e6-00-a-5-546825.html#post3885142 buradan anlarsın.toplam 4 sayfa zaten.sayfa sayfa yaptığım açıklamaları dikkate al,çünkü symbianı kırmak iyice zorlaştı ama sayende imkansızlaşmadı.10 gündür eziyet çekiyordum.2011 model nokia alıcıları dikkate alsın lütfen.
bunun üzerinede yaptığım bir uygulamayı paylaşayım.garanti hack'in tadına varılsın.

5 ay önce paylaştığım juck hack programınıda üstünede uygulayın.saolsun arkadaşımızın bulduğu yöntemin üzerine bunuda uyguladım.sonuç sınırsız.anlatım aşağıda,sadece sırasıyla uygulamaları kurun,sertifika anlatımımı geçin.o eskidendi.çünkü artık sertifika veren site yok.6 ayrı siteden 1,5 aydır sertifika gelmedi bana.

işte link:http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-hack-tum-ust-firmwareler-guncell-500642.html

Symbianist

Symbianist

Üye
Hadi bakalım sana da hayırlı olsun .kurtuldun

-sunrise-

-sunrise-

Üye
c7 tamamdır.

• Beğen
OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
5800 sonuna kadar herşey tamam ama installserver kırmızı çarpi çıkmadı yeşil oldu sorun olurmu ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5800 sonuna kadar herşey tamam ama installserver kırmızı çarpi çıkmadı yeşil oldu sorun olurmu ?

Tüm yamaların üstüne tek tek gelin. Options>Add to Auto deyin ve telefonu kapatıp-açın :oke:

55lim

Üye
  • Beğen

Nolinee

Üye
çok teşekkürler nokia x6'ımda oldu

• Beğen

akif922

Üye
Telefonum 5530 Options'a basın, Anti-Virus'ü seçin.
Quarantine'ya tıklayın. diyince programdan menüye atıyor.Bir türlü yapamadım tel hafızasınada kurdum hafıza kartınada yinede olmadı telefonu kapatım açtım yinede olmadı :(

Uqur5445

Üye
aga yaptım cok sagol c5-03 um oldu artık ama yuklemek icın bişe bulamıyom ya onceden hep bulurdum:)

• Beğen

serhanucal

Üye
öncelikle çok teşkkürler. bu hackleme işi telefon garantisini riske atarmı?

Uqur5445

Üye
hard format atarsın bişi olmaz

09efekentli20

Üye
turkce yok mu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
kardeş gerçekten teşekkürler okadar yol denedim ya eksik oldu yada olmadı.Bu yol ile çalııyor ttpod music bile çalıştı ya inanamıyorum son suz teşekkürler:alkis

• Beğen

Üst Alt