cvp yazan yok muu ?? telim 5800 umuyu kurdum başarıyla denilenleri aynen yaptım ama rom patcher' i kuramadım sertifika hatası verdiii ! ! ! napacağğımmmm ?? lütfen yardımm !
peki herşey türkçemi türkçe ise yapacamda.. telefonu alalı 1ay oldu sorun çıkardı hafıza boş olmasına ragmen c den bişeyler silin hafıza dolu diyo ama cdede bişey yok... .... cwf atmanın zamanı geldi.. türkçe ise süper olur ... türkçemi ??????
cvp yazan yok muu ?? telim 5800 umuyu kurdum başarıyla denilenleri aynen yaptım ama rom patcher' i kuramadım sertifika hatası verdiii ! ! ! napacağğımmmm ?? lütfen yardımm !
peki herşey türkçemi türkçe ise yapacamda.. telefonu alalı 1ay oldu sorun çıkardı hafıza boş olmasına ragmen c den bişeyler silin hafıza dolu diyo ama cdede bişey yok... .... cwf atmanın zamanı geldi.. türkçe ise süper olur ... türkçemi ??????
bende c5-03 var "UMU*Hack.sisx" programını kurdum işlemleri sırayla yapıp kaldırdım sonra "RomPatcherPlus_3.1.sisx" programını kurarken sertifika hatası verdi. Yardımcı olursanız sevinirim...
ustam şuan şoktayım ....... telefonum 5800 2 yıldır kullanıyorum denemediğim yol yöntem kalmadı ama beceremedim .... fakat bu sabah bu yazını bu güzel anlatışı görünce denedim eksiksiz dediklerini yerine getirdim en ufak yerde takılmadan kelimesi kelimesine uyguladım .... 2 adet unsigned programı yükledim ve 2 yıldır uğraştığım ama bir türlü beceremediğim sertifika hack olayını sayende çözdüm ..... sana ne kadar teşekkür etsem azdır emeğine yüreğine sağlık.......