Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3)

C6-01 kullanıyorum söylediklerinizi harfiyen uygılayınca oldu. Işe yarıyor arkadaşlar

YkPkY

Üye

konun çalınmış.felaket bi rağbet var

----------Eklendi @ 03:53:21 ---------- Yazıldı @ 03:51:26 ----------

Gerekmiyor, direkt kuracaksınız.

konun çalınmış,felaket bi rağbet var

----------Eklendi @ 03:55:22 ---------- Yazıldı @ 03:53:21 ----------

bu hackde geçici..çok heveslenmeyin arkadaşlar.ilerde lisans sorunu yaşayacaksınız
emeği geçen arkadaşımıza çok teşekkürler

----------Eklendi @ 04:27:02 ---------- Yazıldı @ 03:55:22 ----------

dikkatimi çekti.bu program nokia mağazada 5lira.
kendi lisansı 1yıllık 6 lira.
nokia daha uyanmamış o zaman kendi telini hacklediğini

teşekkürler şimdi n97 de denenmiştir sonuç

joe_cenk

Üye
Eline sağlık sensation mükemmel olmuş Tşkler

orjinale dönmek istesek ne yapacağız

jehrooo

Üye
kardeş elin kolun dert görmesin çok sağol

CorbyW

Üye
Orman ne güzel ne güzel..Sertifika hatası....

azungur1

Üye
n96 da işe yararmı acaba

cedit52

Üye
Teşekkürler kardeşim allah razı olsun 5800 da tamamdir artık türkçe puro yüklüyorün

kralhulk

Üye
müthiş teşekkürler kardeş. N8 symbian-anna hacklenmiştir

tşk haketen işe yaradı eline saglık

Canavar gibicalisiyor dostum emeye bir saygida benden calisan cihaz nokia ( c6-01)

Tepkiler: Sensation

65katil

Üye
"Enter your product " yazısı ekranını hiç ellemeden Ok deyin.
hiç ellemeden ok diyemiyorum (tel nokia e 71)

Haluk.

Üye
arkadaşim lütfen yardım bu uygulamayı begendim ancak 13. Notda bi program i indir demissn indirdim yüklerken sertifika sorunu aldım lütfen yardım lütfeeeeen

YkPkY

Üye
arkadaşim lütfen yardım bu uygulamayı begendim ancak 13. Notda bi program i indir demissn indirdim yüklerken sertifika sorunu aldım lütfen yardım lütfeeeeen
hackleyememişsin çünkü.adım adım uygula.rompatcheri yükleyememişsin.dikkatli yap,zor bişey değil

55lim

Üye
benim telefonun ana kartı serviste değiştirdiler önceden iki kez hacklemiştim simdi ilk programı yüklüyorum ama hiçbir işlem yaşamıyorum direk siteye yönlendiriyo acaba yeni versiyonumu kullanmak gerekiyor sensation bir yardım ana kartı daha doğrusu içkasa komple değişmiş serviste daha hack olmaz herhalde işin ilginç tarafı program açılıyor sonra söyle bir yazı çıkıyor PURCHASE £ 2.99 programı indirmem için yönlendiriyo ilk defa basıma geldi ne yapmam lazım iki kez yapmıştım önceden ama anakart yeni ne yapmışlar buna bilen varmı ben işin içimden çıkamadım