Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgisayar haknda bi yardım?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zumo25
Üye
Konu Sahibi
bilgisayar haknda bi yardım?
ardaşlar benim pc acılırken veya oyun acarken acayip bi ses yapıyo ben ekran kartındandır zatentim yeni ekran kartı aldım ama gine ses yapıyo bi yardım cı olurmusunuz?
CENKCETİN1
Üye
İlk olarak geçmiş olsun Bence oyunda bir sorun vardır. Ama her oyunda bunu yapıyorsa bilgisayarcıya götür.
mrtcn307
Üye
hard diskinde bir problem olabilir. Kasayı açıp ses geldiği sırada iyi dinlersen kaynağı bulabilirsin. Eğer hdd den ses geliyorsa verilerini hemen yedekle derim.
Enes
Üye
öyle bi söylüyorsun ki gelen ses fandan da olabilir işlemciden de olabilir yani bunu normal dinlemeyle bulman zor
mrtcn307
Üye
haklısın ama acayip ses dediği için anlaşılabilir diye düşünüyorum. Daha önce rastlamıştım o yüzden.
bilgisayar bilgisinin ne kadar olduğunu bilmediğim için bir şey diyemem
Enes
Üye
o bilgiyle alakalı değil biraz duramıyosun kurcalıyosun iyi olmuyo
mrtcn307
Üye
ne gelirse meraktan gelir sırf meraktan benim hdd son günlerini yaşıyor. Ses geliyordu. Ömrünün sonuna yaklaştığına kanaat getirince açtım kurcaladım biraz. Eskisine göre iyi ama hala ses var
ne gelirse meraktan gelir sırf meraktan benim hdd son günlerini yaşıyor. Ses geliyordu. Ömrünün sonuna yaklaştığına kanaat getirince açtım kurcaladım biraz. Eskisine göre iyi ama hala ses var