ylmz.fatih
Üye
[Bilgi İstek]Nokia 5800XM Açık Kasa Servis Hakkında
Nokia 5800XM Mavi Kullanıyorum Açık Kasa problemi var gözümde büyümeye devam ediyor her geçen gün. TeknoSA'dan almıştım telefonu daha 1 ay olmadı. Sorularıma gelirsek:
- Servise verdiğimde telefon mu değişecek kasası mı
- Telefon değişecekse gelecek üründe de hata olması durumunda tekrar göndersem bu sefer ilgilenirler mi? (Bu durumda karşımdaki elemanın dayak yiyeceğini de göz önüne alalım.)
- Boşver bak böyle bi çözümü de var diyebileceğiniz bir yol var mı?
Forumda bu sorularımın cevabı elbetteki vardır fakat çok karışık hale geldi artık konular.
3 tane başlık gözüme çarptı
1- Açık kasa için verip Ekranı-Ahizesi de arızalı gösterilmesi ve Sağ taraf olmasına rağmen Sol tarafı açık söylenmesi ve garantiye bu şekilde gönderilmesi (Ekranım hassasiyet açısından çok güzel yada bana öyle geliyor değişmesini istemem tabii ki)
2- Verdim, telefonu değiştirdiler.
3- Kapağı değiştirdiler sorun hala devam ediyor.
Bu 3 başlıktan hangisine denk gelmem muhtemeldir. Bilhassa TeknoSA'dan 5800 alan ve geri gönderen biri daha çok yardımcı olacaktır fakat ben hepinizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
- Servise verdiğimde telefon mu değişecek kasası mı
- Telefon değişecekse gelecek üründe de hata olması durumunda tekrar göndersem bu sefer ilgilenirler mi? (Bu durumda karşımdaki elemanın dayak yiyeceğini de göz önüne alalım.)
- Boşver bak böyle bi çözümü de var diyebileceğiniz bir yol var mı?
Forumda bu sorularımın cevabı elbetteki vardır fakat çok karışık hale geldi artık konular.
3 tane başlık gözüme çarptı
1- Açık kasa için verip Ekranı-Ahizesi de arızalı gösterilmesi ve Sağ taraf olmasına rağmen Sol tarafı açık söylenmesi ve garantiye bu şekilde gönderilmesi (Ekranım hassasiyet açısından çok güzel yada bana öyle geliyor değişmesini istemem tabii ki)
2- Verdim, telefonu değiştirdiler.
3- Kapağı değiştirdiler sorun hala devam ediyor.
Bu 3 başlıktan hangisine denk gelmem muhtemeldir. Bilhassa TeknoSA'dan 5800 alan ve geri gönderen biri daha çok yardımcı olacaktır fakat ben hepinizden yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkürler.