[Bilgi İstek]Nokia 5800XM Açık Kasa Servis Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
    Konu Sahibi
[Bilgi İstek]Nokia 5800XM Açık Kasa Servis Hakkında
Nokia 5800XM Mavi Kullanıyorum Açık Kasa problemi var gözümde büyümeye devam ediyor her geçen gün. TeknoSA'dan almıştım telefonu daha 1 ay olmadı. Sorularıma gelirsek:
- Servise verdiğimde telefon mu değişecek kasası mı
- Telefon değişecekse gelecek üründe de hata olması durumunda tekrar göndersem bu sefer ilgilenirler mi? (Bu durumda karşımdaki elemanın dayak yiyeceğini de göz önüne alalım.)
- Boşver bak böyle bi çözümü de var diyebileceğiniz bir yol var mı?

Forumda bu sorularımın cevabı elbetteki vardır fakat çok karışık hale geldi artık konular.
3 tane başlık gözüme çarptı
1- Açık kasa için verip Ekranı-Ahizesi de arızalı gösterilmesi ve Sağ taraf olmasına rağmen Sol tarafı açık söylenmesi ve garantiye bu şekilde gönderilmesi (Ekranım hassasiyet açısından çok güzel yada bana öyle geliyor değişmesini istemem tabii ki)
2- Verdim, telefonu değiştirdiler.
3- Kapağı değiştirdiler sorun hala devam ediyor.

Bu 3 başlıktan hangisine denk gelmem muhtemeldir. Bilhassa TeknoSA'dan 5800 alan ve geri gönderen biri daha çok yardımcı olacaktır fakat ben hepinizden yardım istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

eBRiHanceR

Üye
en iyisi sen nalkondan at telefonu der mert kalmaz kafan dinç olur ;)

şaka bi yanada onun içn burdaki arkdaşlara deyil K.V.K'daki arkadaşlara danışman lazım. :)

iyi geceler.

mustafa

mustafa

Üye
Nokia 5800XM Mavi Kullanıyorum Açık Kasa problemi var gözümde büyümeye devam ediyor her geçen gün. TeknoSA'dan almıştım telefonu daha 1 ay olmadı. Sorularıma gelirsek:
- Servise verdiğimde telefon mu değişecek kasası mı
- Telefon değişecekse gelecek üründe de hata olması durumunda tekrar göndersem bu sefer ilgilenirler mi? (Bu durumda karşımdaki elemanın dayak yiyeceğini de göz önüne alalım.)
- Boşver bak böyle bi çözümü de var diyebileceğiniz bir yol var mı?

Forumda bu sorularımın cevabı elbetteki vardır fakat çok karışık hale geldi artık konular.
3 tane başlık gözüme çarptı
1- Açık kasa için verip Ekranı-Ahizesi de arızalı gösterilmesi ve Sağ taraf olmasına rağmen Sol tarafı açık söylenmesi ve garantiye bu şekilde gönderilmesi (Ekranım hassasiyet açısından çok güzel yada bana öyle geliyor değişmesini istemem tabii ki)
2- Verdim, telefonu değiştirdiler.
3- Kapağı değiştirdiler sorun hala devam ediyor.

Bu 3 başlıktan hangisine denk gelmem muhtemeldir. Bilhassa TeknoSA'dan 5800 alan ve geri gönderen biri daha çok yardımcı olacaktır fakat ben hepinizden yardım istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

bir ay olmadıysa tüketici hakem heyetine başvur arkadaşım. ben başvurdum şimdi sonucu bekliyorum. aynı sorun bende de var gerçekten sinir bozucu ve artık gıcırgıcır sesler geliyor mesaj yazarken. zaman kaybetme. hakkını ara.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence Mustafa haklı..

muron70

muron70

Üye
kardeşim uafacık açılığı sorun etmeyin ya bisey olmaz..

ufuk19

Üye
arkadaşlar BİLGİ MESAJI NASIL AYARLANIYOR FUTBOL BİLGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

fbforever

fbforever

Üye
arkadaşlar BİLGİ MESAJI NASIL AYARLANIYOR FUTBOL BİLGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

hangi konu burası bi başlığa bak istersen...

-------------------------------------------------------------------------

servise ver yaparlarsa tamamdır, para isterlerse Tüketici Hakları Derneği'ne götür. Çünkü bu telefonun üretim hatası çoğu kişide var. Sana yardımcı olacaklardır orada.

mustafa

mustafa

Üye
kardeşim uafacık açılığı sorun etmeyin ya bisey olmaz..

o kadar para verip telefon alıyor insanlar. bu kadar iyimser olmayalım lütfen. çünkü nokia bu kadar iyimser değil. bu güne kadar hep nokia kullandım hala da kullanıyorum 5800. iki yılda bir telefon değiştiren biri olarak artık nokia almayacağım. çünkü nokia hiç bir işi düzgün yapmıyor ve artık kvk almışsınız ya da grey almışsınız hiç farkı yok. şikayetçi olduğunuz hatadan dolayı telefonu yolluyorsunuz bazen bir ay boyunca gelmesini bekliyorsunuz ama o da ne sorun giderilmemiş üstüne yeni arızalar çıkmış. insanlar bukadar iyimser olmaya devam ettikçe nokia da böyle yapmaya devam edecek. lütfen herkes bilincinde olsun artık bazı şeylerin.

CaSSu

Üye
Çok haklısın.. Bende geçen hafta 5800 kırmızı aldım aldığım gün kasa açıklığı olduğunu farkettim. Sonra nette bu sorunla ilgili araştırma yapayım dedim ve büyük bi hayal kırıklığına uğradım çünkü bütün serilerde bu sorun varmış nokıa nasıl böyle bir hata yapar hala anlayamıyorum avrupada toplatılan teller burda nasıl satılır bunuda çözemiyorum. Telefonu aldığım yere götürdüm değişim yapılacak dediler bugün aradım 1 hafta sonra gel diyorlar yok böyle bir olay ! 5800 a lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt