Bilgi almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi almak istiyorum
Merhaba, aslında Nokia C3 2.Vahşeti diye açıcaktım :D :D Tabi bu olayı bilmeyenler için garip ama bilenler şuan yüzünde gülme ifadesı olduğunu biliyorum :) Neyse bir kaç sorum olucak

1. C3 marka telefonum var internetten video resim felan bakabiliyorum wifi den fakat bu video veya resimleri telefonuma kayıt edebilirmiyim yani yüklüyebilirmiyim ?

2. Youtube den video seyredebiliyorum ama farklı sitelerden seyredemiyorum misal dailmytoin mı ne ondan bile açılmıor adobe flash player felan filan yazıyor başka sitelerden video izlemem mümkünmü yoksa sadece youtubeden mi ?

3. Telefon bir süre sonra wifi kendini kapatıyor neden acaba telefonun özelliği mi ?

4.Face paketi aldım fakat telefondan wifisiz face girince kontor gidiyor nokia tarayıcısından kontor gidiyor birde opera mini den giriliyor ama orda denemedım neden kontor gidiyor ?
Şimdiden Teşekkür Ederim :)

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
kimse anlamıormu c3 ten :S

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
1.opera miniden yükleyebilirsin zaten en hızlı tarayıcıda o .
2.youtubeden seyredersin flash lite 3 destegi oldgundan fakat diğer siteler flash player olmadıgından cepte açmaz
3.çekim gücü az geldiginde veya telefon wifi modemi bulmadıgından kapatabilir
4. opera miniden girersen kontor yer galiba hattın turkcell WAP YAZ 2222 GÖNDER GELEN WAP AYARINI KAYDET VE VARSAYILAN YAP SONRA TELEFONU KAPAT AÇ TELEFONUN ORJ. TARAYICISINDAN M.FACEBOOK.COM YAZ GİR OK BENDEN BU KADAR :oke:

backwater

backwater

Üye
1. Resimleri telefonuna kayıt edebilirsin
2. Youtube harici başka sitelerin mobil versiyonu olmadığı için izleyemeyebilirsin
3.Wifi tasarruf modunda oldugu için kendini kapatabilir
4. Telden faceye girerken internet baglantısı değil, wap baglantısını seçerek girmeyi dene

zotacing

zotacing

Üye
Kayıt edersin neden edemeyesinç

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
​operadan wifi girmiormu kontur gidior :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt