Bildirim Merkezi Yolda.İşte İlk Kareler !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Bildirim Merkezi Yolda.İşte İlk Kareler !
İşte Bildirim Merkezi'nden İlk Sızıntılar

Nokia çalışanlarından Scotty LE deviantart hesabından yüklediği fotoğrafla birlikte bir de açıklama ile akıllarda soru işaretleri bıraktı:

"Redmond'a küçük bir ziyaret.Bu şeyle ilgili konuşmama izin verilmedi ancak tanıtım iznim var.Henüz doğrulanmadı ama bir tahmin yürütebilirsiniz sanırım(doğru yada yanlış.Benden bir cevap alamazsınız).Ne görüyorsanız o!"

Scotty LE ,Nokia'da Windows Phone için Yazılım Kalite Kontrolcusü olarak çalışıyor.Bu görüntü ise bizlere bildirim merkezini müjdeler nitelikte.

Bu fotoğrafa biraz daha dikkatli bakalım:

• Facebook Geniş Kutucuk(en üstte sağda):Rahatlıkla söyleyebiliriz ki Windows Phone'un bu kutucuğu oluşturmaması için hiçbir sebebi yok.Burada sabitlenmiş bir albüm olma ihtimali de var.Ama diğer öğeler,Facebook'un "Neler oluyor?" kutucuğunun mesajını veriyor
  • Not...(sağ ortada):Bu muhtemelen görünen en belirgin ipucu.Başlığındaki "Not..." ifadesi ve altında twitter olduğunu düşündüğümüz bir bildirim ve sırayla Facebook'tan gelen iki bildirim olduğunu düşündüğümüz yazılar bize ikinci desteği de veriyorlar.Bu kesinlikle bir Bildirim Merkezi!!!
  • Gizemli geniş Canlı Kutucuk(sol ortada mavi kutucuk,küçük yazılı):Bu üçünü gördükten sonra siz de ne olduğunu anlamışsınızdır.Bu çok önemli çünkü Joe Belfiore'den bir mesaj var."Şşşşşt.Daha hazır değiliz."Tahmin?Bu bizce telefonda kullanılan bir uygulama ve onun canlı kutucuğuymuş gibi duruyor.

Bu ekran bize çok tanıdık geliyor :)

Zaten Microsoft'un bunun üzerinde çalıştığını biliyorduk ancak Apollo+ ile gelmesini bekliyorduk.Bu güncellemede VPN gibi daha bir çok yenilik gelecek.

Başlat ekranı gibi bir bildirim merkezi bizleri mutlu eder mi? yada iOS,Android platformlarındaki gibi bir hareketle aşağı çekerek veya çok daha yeni bir hareketle bunu kullanabilir miyiz?Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, nanotex ve Sensation

uMTOku

Üye
Teşekkürler paylaşım için :)
Sent from my Lumia 920 using Board Express

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Shh. Bir şey geliyor......

25 Şubat'ı sabırsızlıkla bekliyorum.

nanotex

nanotex

Üye
Sadece prototip olduğunu düşünüyorum o bildirim resminin.. Bildirim merkezi o kadar sade olacak ise.. ben bile yapsam daha gösterişli olurdu.. :) Biraz daha karizmatik olur umarım böyle değildir.. ve yukarıdan inen bir bar (bağlantı kısayolları ve bildiremleri içeren) WP8'e çok yakışır diyorum büyük bir merakla ve heyecanla bekliyoruz..

- - - Eklendi - - -

Shh. Bir şey geliyor......

25 Şubat'ı sabırsızlıkla bekliyorum.
25 Şubatta ne olacak?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler kardeşim.
Bildirim merkezinden ziyade, bağlantı kısayollarını ve görev yöneticisini bekliyorum ben... :hmmm
Bana göre bunlar daha acil...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oradaki ok sol tarafı neden gösteriyor ki:hmmm

komando04

komando04

Üye
teşekkürler kardeşim dosya yöneticisi hepsinden önemli benim için

narnia16

narnia16

Üye
bence ios ve androidde ki yukarıdan aşağı sürüklenen bi bildirim merkezi değilde daha farklı daha orjinal bişey olmalı.sonuçta diğer platformlardan tamamen farklı bi sistem bu da farklı, etkileyici bişey olmalı.bu tasarıma gelirsekte hoşuma gitmedi dersem yalan olur :) bi de bağlantı kısayollarını bu bildirim merkezine şık bi şekilde ekleseler tadından yenmez :)

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
İlk bakışta biraz karışık

NUD

NUD

Üye
Bazı uygulamalar sabırsızlık verici

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar maalesef bu bildirim merkezi yalanlandı.Scotty LE aslında Nokia çalışanı değilmiş Windows Phone Student Partner'mış.

Bu sefer sağlam kaynaklardan alınan bilgiler "MWC'de bir bildirim merkezi açıklaması yapmayacağız." yönünde.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar maalesef bu bildirim merkezi yalanlandı.Scotty LE aslında Nokia çalışanı değilmiş Windows Phone Student Partner'mış.

Bu sefer sağlam kaynaklardan alınan bilgiler "MWC'de bir bildirim merkezi açıklaması yapmayacağız." yönünde.

Bağlantı kısayolları ve Görev yöneticisi açıklasınlar yeter :kıskıs:

danger6800

danger6800

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Gelmesi iyi olur.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Aynen abi yeter artık bu bekleyiş :)

metrix355

metrix355

Üye
işte bu çok süper bir haber ;) inş. bir an önce çıkartırlar ya ozaman tadından yenmicek :)

dj.eric

dj.eric

Üye
hmmm güzel haber :aha:

nanotex

nanotex

Üye
Bildirim merkezsiz olur mu yahu

katil_197

katil_197

Üye
Bildirim merkezi ve görev yöneticisi çıksın yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt