Bi yardımcı olun. Samsung i8190 Galaxy S III Mini mi? Yoksa Samsung I9070 S Advance mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
Bi yardımcı olun. Samsung i8190 Galaxy S III Mini mi? Yoksa Samsung I9070 S Advance mi?
Aralarında pek bi fiyat farkı yok özellik bakımından da yok aslında sadece android işletim sistemi farkı var s3 mini de 4.1 jelly bean var advance de 2.1 ama advance 4.1 jelly bean sürümü de gelmiş diyorlar sonra advance de corning gorilla glass cam var ama s3 mini de yok ve s3 mini de bazı sitelere girince ekran kalitesizliği yüzünden pixeller sayılabiliyormuş sonra galaxy s3 de adobe flash desteği yok ama advance var bunlar benim kafamı karıştı biraz hangisini almam konusunda önceden s3 mini diyordum şimdi advancele karşılaştırınca kararsız kaldım

badmus

badmus

Üye
advance'de flash player var ama 4.0.4'e kadar. Jelly bean'de yani 4.1+ surumlerde flash player yok. Ama ote yandan bakmak gerekirse Android 5.0 advance icin son guncelleme olabilir ama s3 mini daha 3-4 guncelleme alir.

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
advance'de flash player var ama 4.0.4'e kadar. Jelly bean'de yani 4.1+ surumlerde flash player yok. Ama ote yandan bakmak gerekirse Android 5.0 advance icin son guncelleme olabilir ama s3 mini daha 3-4 guncelleme alir.

Yani diyorsun ki advance gelen 4.1 sürümünde flash player desteği ortadan kalktı. Uzun ömürlü bi telefon kullanmak istiyorsan s3 mini iyi tercih? Ama şöyle bi sıkıntı s3 mini de gorilla glass ekran yok advance de var bu s3 mini için bi dezavantaj ekranı çok çabuk bozulabilir ve maliyeti maalesef biraz yüksek

badmus

badmus

Üye
Diger yanlardan yani gorilla glasd ve ekran cozunurlugu konusunda advance daha iyi. tercih senin

- - - Eklendi - - -

burdaki karsilastirmada flash player'i sayma. cunku su anda ikisinde de yok.

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
zaten nfc desteğinide saymıyorum o benim bi işime yaramaz

badmus

badmus

Üye
İkisinin ekran cozunurlugu ayni gozukuyor.

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
evet aynı gözüküyorlar

badmus

badmus

Üye
Bu yuzden Gorilla Glass disinda s3 mini mantikli gorunuyor.

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
evet s3 mantıklı görünüyo ama aldığımda ekranı cizilirse sorun çıkabilir ama inşallah çizilmez ya

badmus

badmus

Üye
evet s3 mantıklı görünüyo ama aldığımda ekranı cizilirse sorun çıkabilir ama inşallah çizilmez ya

Haklisin kardesim ama ekrana jelatin alabilirsin. Cizilmeyi cok sorun ediyorsan advance alabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Nexus'a da bakabilirsin.

Tek kotu tarafı Sd Card yok. Yani hafizasi genisletilemiyor. Guncelleme konusunda hicbir sıkıntın olmaz. Cozünürlügü cok daha fazla. Ekran daha büyük.

- - - Eklendi - - -

Bu siteden bakabilirsin. Ben s3 de bu siteden aldim. Oldukca guvenilir.

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy S3 Mini = :tl: 790

Samsung Galaxy Nexus = :tl: 1049 :ehe

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
galaxy nexus şuan bana çok uzak 1 milyar telefon imkansız gibi bişey benim için :D s3 mini veya advance arasında kararsız kaldım. Zaten telefonu elden almaya kalksam s3 mini dışarda 850 milyondan aşağı değil bende gittigidiyor.com 'dan almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle jelatin alicam ama oda parlaklığı bozabilir diye düşünüyorum

badmus

badmus

Üye
galaxy nexus şuan bana çok uzak 1 milyar telefon imkansız gibi bişey benim için :D s3 mini veya advance arasında kararsız kaldım. Zaten telefonu elden almaya kalksam s3 mini dışarda 850 milyondan aşağı değil bende gittigidiyor.com 'dan almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle jelatin alicam ama oda parlaklığı bozabilir diye düşünüyorum

Mat Jelatin almazsın. Parlaktıkla çok sorun olmaz o zaman. Ama dediğim gibi gittigidiyor yerine verdiğim siteden alman daha mantıklı olacaktır. Bende telefonumu ordan aldım. Sitenin eski adı androidtelefonlari.com 'du. Çoğu kişi bilir zaten. :oke:

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
Mat Jelatin almazsın. Parlaktıkla çok sorun olmaz o zaman. Ama dediğim gibi gittigidiyor yerine verdiğim siteden alman daha mantıklı olacaktır. Bende telefonumu ordan aldım. Sitenin eski adı androidtelefonlari.com 'du. Çoğu kişi bilir zaten. :oke:

ama şöyle bi sıkıntı var orda ki ürünler paralel ithalat olabilir çünkü garantileri sadece Türkiye içine geçerli

badmus

badmus

Üye
ama şöyle bi sıkıntı var orda ki ürünler paralel ithalat olabilir çünkü garantileri sadece Türkiye içine geçerli

Haklısın. O zaman sana bi link vereyim gittigidiyordan. Bugün gördüm işine yarayabilir. :oke:

- - - Eklendi - - -

Gözat Bi Buraya :oke:

kingleng123

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın. O zaman sana bi link vereyim gittigidiyordan. Bugün gördüm işine yarayabilir. :oke:

- - - Eklendi - - -

Gözat Bi Buraya :oke:

Heh bende ordan alicaktım zaten telefonu :D bide şunlardan hangisini almamı tavsiye edersin www.gittigidiyor.com/arama/?k=s3+mini+flip+cover. Zaten jelatin almama gerek yok dimi nasılsa telefonun kendi ekranında var olucak

Ebus1907

Üye
S3mini tavsiye exerim ayrica telefoncu.com dan alirsan garanti sorunu yasamadan telefonuna root attirabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt