bi paket onerebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bi paket onerebilir misiniz?
ben su an aveada sec500 paketini kullaniyorum,500dk+5000sms+sinirsiz net normalde 40 lira ancak ben 1 yildir indirimli olarak 20liraya kullaniyordum.taahhutum bitecek bu ay ve bana zamli halde 45lira olacak.numara tasiyabilirim,yeni arayislar icindeyim ve bu pakete benzer paket ariyorum.interneti 1gb olabilir veya sms 2000 olabilir ama 500dk olsa cok iyi olur.bi tavsiye verirseniz sevinirim :)

restmod

restmod

Üye
Aveada oyle olmuyor merak etme taahhut bitsede yararlanabiliyosun bende ayni tarifeyi senin gibi indirimli kullaniyorum indirim kullanmaya devam ediyosun yani baska tarife falan arama :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bana uyari mesaji geldi ama sec baglan ve sec mesajlas paketini eger iptal etmezseniz 10ar liradan yenilecektir dedi ama taahhutte onlari ucretsiz kullaniyordum.emin misin 40 lira ya da 45lira fatura gelmeyeceginden?

- - - Eklendi - - -

agustosta taahhut bitecek yani tekrar fatura kesilmeden baska operatore gecmeyilim,bos yere 1fatura daha odemeyeyim.

restmod

restmod

Üye
Himmm o zaman devam ettirmiyor artik demekki ben 3-4 aydir devam ama bana ole mesaj gelmemisti.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bana geldi malesef ki,cok memnundum ya otomatik odemeye de almistim hep 21.50 lira fatura geliyordu cok rahattim :) ama simdi yeni arayislardayim :(

restmod

restmod

Üye
Bende cok rahatim cok iyi tarife insallah gelmez banada mesaj :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
insaallah :)

BlackProgrammer

Üye
,500dk+5000sms+sinirsiz net 20 tl olan taahhütlü tarife avea'da devam ediyor mu acaba? bende hattımı bu tarifeye taşıyabilirim devam ediyorsa. Siteden baktım ama bilgi bulamadım, mevcutsa link gönderebilir misiniz?

restmod

restmod

Üye
,500dk+5000sms+sinirsiz net 20 tl olan taahhütlü tarife avea'da devam ediyor mu acaba? bende hattımı bu tarifeye taşıyabilirim devam ediyorsa. Siteden baktım ama bilgi bulamadım, mevcutsa link gönderebilir misiniz?

Yeni abone almayi birakali cok oldu :oke:

Üst Alt