'Patron
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunu genel olarak söylüyorum; bulduğunuz her konuyu konu dışına açmaktan vazgeçin.
.anil umutun ve minoonun beni sevmedigini ve on yargili olduklarini biliyorum ama bu onlara her konumu gereksizlere tasima hakki vermez cunki onlarin kararlarina gore degil forumun kurallarina gore tasinabilir.
Tek istedigim tasiyan yoneticinin tam sebebini aciklamasi.
Tesekkurler.
Bu arada 10 günlük ban hiçbir şeyi değiştirmez.Yanlış konunu\konunuzu görürsem gerekli işlemi yaparım.
yöneticiler de insan, hata yapabilirler;programlanmış bot değiller
Bu konuyu açmak yerine yanlış yerde olduğunu düşündüğün konunu şikayet ederek sorgulayabilirdin ve sebebini çok daha çabuk öğrenirdin. Burası site hakkında sıkıntıları önerileri dile getirmek için açılmış bir bölüm, her konusu taşınan silinen üye buraya hesap sormak için konu açarsa vay bu bölümün haline.
Abi keşke senıde bilgilendirselerdi, ben bu konuyu gereksızlere açtım ama buraya tasıdılarBu konuyu açmak yerine yanlış yerde olduğunu düşündüğün konunu şikayet ederek sorgulayabilirdin ve sebebini çok daha çabuk öğrenirdin. Burası site hakkında sıkıntıları önerileri dile getirmek için açılmış bir bölüm, her konusu taşınan silinen üye buraya hesap sormak için konu açarsa vay bu bölümün haline.
İsyanını, kendine ban atarak göstermeseydin keşke.. Bu sadece senin kişiliğini ayaklar altına alır gerek biz tarafından gerek egon tarafından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?