Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
demi tahdirlikBoşver
n8 ile uçak mı indiriyon ortakbana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı da
bana kullanmayı bilmiom mu diyosun marketi olmasa bi işe yaramayan telefondan hayır mayır gelmez 8 yıl boyunca symbian kullandım zevklerimiz ayrı olabilir ama symbianla devam ediyorum merak etme biliyom ben kullanmayı da zevklerimiz ayrı o kadar
uçak mı indiriliyomuşn8 ile uçak mı indiriyon ortak
ayfona mağazası olmasa bi işe yaramaz demişsin bende merak ettim n8le neler yapıyorsun diyeuçak mı indiriliyomuşn8le ortak
cigerim n8le ne mi yapıyom flash dosyaları indiriyomayfona mağazası olmasa bi işe yaramaz demişsin bende merak ettim n8le neler yapıyorsun diye
Kadir abi kızdı kaçınayfona mağazası olmasa bi işe yaramaz demişsin bende merak ettim n8le neler yapıyorsun diye
Mesela stabilite, sorunsuzluk, kalite gibi nedenler var. Bir de ailedeki herkes iPhone kullanjyıyorsa tadından yenmez.iPhone ' u mağaza hariç birçok nedenden alabilirsiniz. Tabii ki kullanmayı da bilmek lazım.
Hayırlı işlercigerim n8le ne mi yapıyom flash dosyaları indiriyomuyguluma geliştirmek çok kolay blututla veri gönderiyom bu arada telefonu telsiz gibi kullanıp uçak indirebiliyom
Kadir abi kızdı kaçın
aynıAynı
Sen?
Senin borcun değil miydi o?aynıbugün bana döner ve iskender bide buz gibi ayran ısmarla
borcun vardı
Amerikan şerbeti de gönderiyim mi?ödemiştim amasıra sende
Hayırlı işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?