bi bakarmısınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barut33

Üye
    Konu Sahibi
bi bakarmısınız...
mrb arkadaşlar sizlere bir sorum olcak...

ben gecen hafta w810i aldım şimdilik cok memnunum gerek görüntüsü gerek ses kalitesi....

ama şarj konusunda şikayetciyim ... genel yorumlarda w810i nin ortalama 3-4 gün rahat gittiği söyleniyor

ama benim tel.. 1 gün bilemedin 2 gün zor gidiyo... acaba bir kaç ayarmı yapmakl lazım... lütfen yardımcı olursanız sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

neden kimse bişe yazmıyor :bilmem:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
yapabilecegin tek şey ekran koruyucu ve temanı hareketsiz olanlarından secmek.eger w810i nin orjinal titreşimli temasını kullanıyorsan hemen degiştir onu.şarj canavarı o.:)

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
ekranda tek renkli şeyler koy tema resim fLn

barut33

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevap için peki dediyin tema nasıl oluyor?

BIG__fox

Üye
bildiğim kadarıyla hareketli temalar nokiadaki kadar şarjdan yemiyor w810i de.

açıkçası ben cayır cayır konuşuyorum 3 gün götürüyorum.

barut33

Üye
    Konu Sahibi
iste bende bundan şikayetciyim.. millet müzi görüşme filan 3 gün gidiyor diyor benim kisi 1 yada 2 gün zor görüyor tek renkli selerde denedim pek park etmedi ne yapacagımı bilmiyorum valla

cihan zenen

cihan zenen

Üye
:)benim ki 5 gün gidiyor:ehe

esinti-03

Üye
temayı ekran koruyucu hareketli kullanma müzik kulaklıkta dinle 5gün rahat gider ben öyle yapıyom:yuru

*esra_r*

Üye
benimki iki gün dayanıyor :(
_kulaklık kullanmak
_bluetooth u kapalı tutmak
_animasyonsuz ve sade temalar kullanmak
şarjını daha uzun ömürlü yapıyor :oke:

e bi de az konuşmak lazım tabii :ehe

pesimist_style

pesimist_style

Üye
o senin kullanmana bağlı sürekli multimedya(oyun_mp3_vidyo_resim çekmek) takılırsan 1 gün gider tabi....

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
ekran parlaklıgını kıs %50 getir bide teli ilk şarzını 16 saat felan yap

c-a-n

c-a-n

Üye
güç tasrrufu var onu aç ve ekran parlaklığını azalt titreşimi kapat ve de fazla oyun müzik dinleme tabi sarjı fazla olmasını istiyosan

toprakumit

toprakumit

Üye
mrb arkadaşlar sizlere bir sorum olcak...

ben gecen hafta w810i aldım şimdilik cok memnunum gerek görüntüsü gerek ses kalitesi....

ama şarj konusunda şikayetciyim ... genel yorumlarda w810i nin ortalama 3-4 gün rahat gittiği söyleniyor

ama benim tel.. 1 gün bilemedin 2 gün zor gidiyo... acaba bir kaç ayarmı yapmakl lazım... lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Elinden düşürmüyorsan gitmez tabi... Ben de kullandım benimde 3 günü geçiyodu... Bataryasında bişeyler vardır...Yada bataryanın oturduğu arka bölmedeki bakır tellerde Bir sorun vardır.

xkadir61

xkadir61

Üye
arkadaşım ben n73 kullanıyorum orjinali 2 gün gidiyor. 10 ytlye hungary malı batarya aldım 3 gün gidiyor.

saban cakmak

Üye
Sarz Tutma özelligini Etkinlestirmelisin

ribby

ribby

Üye
birincisi ekran ışığını biraz kıs çok ışıklı oluo ikincisi telefn açııkken hızlı şarj edio kapalı şerj etmeyi dene açıkken hızlı edio yani 1 gun gider doğal olarak

oktaygs

Üye
arkadşım bende 5 gün gidio oyun oynuyom müzik dinliyom istediğim temayı atıyorum bence sen bi batarya ya baktır.

poyraz_85

Üye
en çok müzik çalar yiyor diğer temalar filan ona keza müzik çaları kulaklıkla dinleyin gerisi yeter4 yani

islam61

Üye
1. ekran parlakligini en dusuk seviyeye indircen 2.haraketsiz tema yi secmek

metalic

Üye
gece telefonu kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt