SaqoMemO
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence de mw3. MW de grafik mükemmel değil ama resmen yaşarsın oyunu. qäwé_0wér arkadaşımızın da dediği gibi hem bir çok yerde geçiyor hem de kalıplaşmış karakterleri olduğundan mw3 bf dan bir adım öne çıkıyor. (mw2 de ghost ve roach un öldüğüne çok üzülmüştüm ya)
Mw3 te Ghost gelirse tamamen saçmalık olur. Hadi shepherd onları yakmasa neyse belki roach kurtarabilirdi ama hem kurşunu yedi hem de yandı. Ghost gelirse anca ismi gibi hayaleti gelirTeşekkür ederim görüşüme katıldığın için. [Aynen bende o sahnede şoke oldum ne güzel kaçtık dedim ve sırtına aldığı yerde çok hoşuma gitti ama Gen. Stepherd Ghost'u vurduğu an hakkaten üzüldüm, yere düştüğü zaman ki yüzü aklımdan hiç çıkmıyor.] Fakat şöyle bir durum daha var MW3 te Ghost yeniden gelicekmiş tarzında söylentiler dolaşıyordu kesinliği varmıdır yoksa sadece bir söylentimidir bilmem. Bunu oyun çıktığı zaman oynayıp göreceğiz. Eğer dedikleri gibi gelirsede nolur bilmem çünkü biraz saçmalanmış olur. Şahsen benim bilgisayarım oyunu kaldırmıcak gibi görünüyor ama ne gerekiyorsa yapıcam. Dediğim gibi ben bir MW hastasıyım. Ne yapıp edip o oyunuda oynar bitiririm. Umarım Black OPS gibi saçmalamazlar ve oyunun hataları az olur. Black OPS'u indirdim kurdum fakat ne yaptıysam da bir hatanın üstesinden gelemedim. SHİP CONSOLE HATASI. Ömrümü yedi. Hadi kalın sağlıcakla sevgiler...
Sorun yok.fullwar söylediklerinin hepsini biliyordum zaten sadece o bölümlerdeki lt. Price'ın cpt. Price olduğunu bilmiyordum. Bu kadar uzatmama gerek yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?