Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle bi pro olamaz çünkü hatla ilgili bir konu bu.Savcılığa başvuruyorsun ama çok uzun ve yorucu yeni hat almak daha cazip bence...
byhomeros
Üye
boyle program var mı yaa
POWER
Üye
Yok dostum yooooooooooooook
emreilicak
Üye
yok ölebişey
shoppindo
Üye
savcılıkkkkk
shoppindo
Üye
yada karakol
onurgozutok
Üye
yok arkadaşım öyle bi program.. savcılığa başvuruyorsun telefonunu izlemeleri için
---Yanlız Kurt---
Üye
sawcılık...
blueking
Üye
bensede tek cozum savcilik
muratcen
Üye
İki şeye sahip olman gerek bunu için; bir kalem bir de kâğıt.Elbette savcılığı bir dilekçe için
mservank
Üye
yav aslında bir kere dersanede dersteyken hocanın teli çaldı gizli numaraymış hoca da umursamadı ben telekoma bildirdim akşam gidince beni hangi gizli numaralar aramış öğreniyorum dedi ama bu 3 yıl önceki olay ama benim merak ettiğim şimdi gizli numaradan aramak kaldırılacak diyorlardı noldu yav gerçekten öyle bir şey var mı?
Ozan
Admin
Evet öyle bir muhabbet geçiyor ortalıklarda, sanırım yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kaldıracaklar gizli numara olayını ve en iyisi olacak ..
ALican35
Üye
yeni duydum gizLi numarayı buLma oLayını n:
sharigah
Üye
blackballer phonepilot gibi program kullanmanı tavsiye ederim.gizli numarayı otomatikman meşgule düşürüyor
toygar6
Üye
arkadaslar haklı savcılık tek çare.
ben dikkat ettimde bazı arkadaslar azarlar gibi cevap yazıyorlar. lütfen yazdıgımız cevapların hatap şekline dikkat edelim
matrak29
Üye
yok kardeş öyle birşey var kimaramiş yazıp turcell gönderiyorsun
ögreniyorsun
istiyorsan türcell le sor
duranayar
Üye
arkadaşlar nokia telefonların ayarlar bölümünde cevap verilmezse aktar bölümü var orayı etkin yapın ve 5. veya 10 saniyeye ayarlayın ve yönlendirceniz numarayı eksik yazın sizi arayana aradıgınız numarayı yalnış tuşladınız diyor en azından arayan size ulaşamıyor birazda kafayı yiyor buda bir fikir galiba