Beyler yardım eder misiniz gizli numarayı bulma

Sponsorlu Bağlantılar

dogukanfirat

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardım eder misiniz gizli numarayı bulma
Arkadaşlar son günlerde bi adam arıyor sürekli sinirlerim bozuldu artık arkadaşlara sordum turkcell e felan gittim bunu çözen bi prgram felan war mı diye öyle bişey yok felan dediler bildiğiniz bişe warsa yardım eder misinis ?? :bilmm

konuya moderatör cevabı: gizli numara operatör tarafından görülen bir sistemdir konu ile ilgili telefona yüklenecek veya yapılacak işlemler asılsızdır sadece kişinin savcılığa başvurması durumunda numara bulunabilir, gizli numara Türkiye de son zamanlarda kaldırılması konuşulan bir sistemdir exalans.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
benim bildigim kadariylada yok oyle bi imakn var ancak o da savciligin izni ile karakollar yapiyor...

__Midas__

__Midas__

Üye
öyle bir program yok ama ,veriyosun savcılığa buluyolar ve birde karşılaştırıyolar ,benim kardeşime musallat olmuştu böyle bir sapık ama sonra buldular amcam aklını aldı çocuğun bidaha yapmasın diye...

leodorleodor

Üye
aynen savcılıktan iki dk de hallediolar

fuzu-lee

Üye
evet tek şansın o..

King_of_Night

King_of_Night

Üye
Güzel paylaşim..

bekirtaskin

Üye
bole bi uygulama yok

dramali

Üye
tek yol savcılık

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Güzel paylaşim..
:ehe:ehe:ehe

teşekkürler güsel paylaşım ama neolur saçma sapan şeyler yazmayın..(sözüm konu açan kardeşe..)
bu arkadaşta en iyisini yapıp teşekkür etmiş işte:ehe:ehe arıyosa yeni hat al kardeşim yaa 5ytl ye düştü hatlar ...
ayrıca benim hattım 7senelik, onca intlere düştü numarası ama 5gün kimseye çağrı atmayım arayan soran olmaz hatta arasam bile:lol ahh keşke o sapık bende olsa:ehe

biomorx58

Üye
yok kardeşim oyle bişe

keylog

Üye
imkansız bişey o şebeke göndermediği sürece ancak turkcellin falan bilgisayarlarına girersen görürsün:utan

cemil_vtec

cemil_vtec

Üye
1997 senesınden berı tel kullanıyorum daha bır Allah ın gununde bana sapan olmadı o yuzden hıc boyle bır konu araştırma geregı duymadım ama yoktur her halde bır programı falan :oley

CNKOM

Üye
çok güzel paylaşım teşekkürler

raki31

Üye
Savciliğa Vermeden Bulamazsin

akrepkore

akrepkore

Üye
hiç ugrasma benim basıma geldi.savcılıga veriyorsun onlada işin bitmiyo.bi ton iş yok şikayetci isen jamdarma gelip evden alıyo seni mahkeme filan stres işin yoksa saatlerce bekler ufak bişi gibi ama ugrastırıyorlar en iyisi yani hat al kurtul benceeeee

scafri

Üye
bende oldugunu sanmıyorum cunku cok ugrastım bulmak ıcın ama yoq

:::burak:::

Üye
iiyiy

Üye
evette nasılolcak