Öneri BEYLER ŞARJI GEÇ DOLANLAR TOPLANSIN.

Sponsorlu Bağlantılar

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
BEYLER ŞARJI GEÇ DOLANLAR TOPLANSIN.
Benim telefonum galaxy s3 geçen günlerde orjinale döndürmek ve sayaç sıfırlamak için 4.1.2 ye düşürdüydüm ve sonrada 4.3 eyükselttm 2 gün sonra farkettm ki telefonum şarjdayken kullanınca şarjı azalıyor pc ye takınca şarj olacağına azlaıyor bu neden böyle bi öberiniz var mı ? İnternette çözümünü bulamadm bide buraya yazayım deidm .

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Telefon boşta olunca mı azalıyor yoksa kullandığınız zaman mı ?

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
usb kablosunu değiştirerek denediniz mi?
kardeşlerimden tekinde S3 var 4.3'e güncelledikten sonra şarj kablosu bozuldu aynı senin dediğin gibi çok ağır şarj oluyordu 1 saatte %10 gibi birşey oda hiç kullanmadığın zaman (kablo bozulması tesadüfte olabilir)

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Usb kablom nasil bozulabilir ki he bide unutmadan benim sarj aletin iki parca degil hani ilk usb uclulardan olayi anlattm sayac sifirlamal icin 4.1.2 ye donduydum sonra 4.3 e güncelleyince bu sorunla karsilastm

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
ağır şarj etme 3 nedenden olur
1-)Batarya arızalıdır
2-)Şarj soketi vardır
3-)Şarj aletinde sıkıntı vardır
Bence rahatlıkla rom attığına göre sokette sıkıntı yoktur
Şarjı çok az dolduktan 5 dakika kullandıktan sonra büyük ölçüde azalıyorsa batarya da sıkıntı olabilir
şarj aletine gelince elinde başka bir alet varsa bence bir dene

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Bataryam cok guzel ne kadar yüklensemde gözle görülür bi azalma yok 1 saat face youtube taklyorum % 10 iniyo bu bana gore iyi ama nasil ki evden birinin sarj aletini denedim yeni nesil samsung sarj aleti onda hizli oldu p.tesi 60 liraya orjinal almayi düşünüyorum ama pc ye baglaynca neden sarji iniyor ki

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Pc düşük güç verir nedeni ondan olabilir

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Önceden ne güzel dolduruyordu ama usb her zaman yanimda 1 sene felan arka cebimde yuvarlak bicimde dürülü belki ondan olabilir mi peki

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Pek sanmam fakat 4.3 daha fazla ram harcadığı için olabilir

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Bak hocam kendi sarj aletimi taktm % 41 di % 40 oldu birazdan 39 a duser belkide virus bulasti varmi telefonu taratacak veya temizleyecek uygulama bildigin

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Dr.Web

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Burda vardi demi konusu

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Şarj sıkıntısının mı ?

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Dr.wep ya buldum kursum tarattm.bisey cikmadi

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Bilgisayarla bağlantı konusunu bilmiyorum kusura bakma :agla2:

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Yok önemli degil bugun % 41 de pc ye bagladm 6 saat durdu % 63 olmus du lanet olsun

• Beğen
Tepkiler: hsyncmptr
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Pc'den telefona bir dosya atmayı dene eğer çok yavaş filan atıyorsa belki o kabloda da sıkıntı vardır

deljkanli10

deljkanli10

Üye
    Konu Sahibi
Bugün zor atti 2 gb dosyayi pc ye bakalm yarn deneyeyim yine ayni olursa onuda degistiririm

Üst Alt