Yardım Beyler s6 antutuda tosladı bu ne la :D

Sponsorlu Bağlantılar

abdulkadiratik

abdulkadiratik

Üye
    Konu Sahibi
Beyler s6 antutuda tosladı bu ne la :D

Beyler yeni bi güncelleme gldi yaptım ram boşluğu ve şarj iyi gidiyo ama antududa 45kya düştü güncellemeden önce 64k alıyodu ve şuan vegas gangstarı very high da oynayamıyorum...

The Pancar

The Pancar

Üye
@Bahadir_fb @hikmet366 :bilmem:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Antutu_hack.exe durdurulmuş olabilir yeniden başlat :D

• Beğen
Tepkiler: avast ve tifazcik
The Pancar

The Pancar

Üye
Antutuyu boşver önemli olan şuan senin vegas gangsterini veriy highda oynayamaman :kotu:

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bu testler saçma bence. Eğer telefon senin istediğini verebiliyorsa, bu veriler boş...

Enes

Enes

Üye
hiç bir telefonuma şu zımbırtıyı kurup skoruna bakmadım sonuç olarak telefon benim kullanımımı karşılıyorsa iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve SeeTake
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer üst üste testler yaparsan veya rami temizlemeden işlemci soğumadan bu testleri yaparsanız puan yarıya kadar düşebiliyor

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Onceden skor yuksek cikiyordu ama performansi o kadar iyi degildi son guncellemelerle cihaz cok iyi durumda ve skor düşük çıkıyor demekki skora takılmamak lazım :D
eğer üst üste testler yaparsan veya rami temizlemeden işlemci soğumadan bu testleri yaparsanız puan yarıya kadar düşebiliyor

Ben dedigin gibide yaptim degisen birsey olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: SeeTake
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Cihaz uyuyor olmasın :D arılar bile sabah saatlerinde baygın oluyor :D güncelleme den sonra bayılmıştır.
bir hafta sonra 65 lere çıkar.

hikmet366

hikmet366

Üye
antutu testini yeniden yap durduruldu hatası vermiş olabilir .ben 64.770 puan alıyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben 3 kere üst üste yaptım puan her testten sonra 5000 puan düşüyor

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
64.770 den 66.018 çıktı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Antutuyu boşver önemli olan şuan senin vegas gangsterini veriy highda oynayamaman :kotu:

Oyunu oynayacagimdan degil ama test amacli 2.2gb oyunu indirdim bendede calismadi iyimi :D
Eski surum apk yukledim oda işe yaramadi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hata raporunda S6 yok bu hata değil ozaman :hmmm

Baslangicta durduruldu diyor.
Daha eski bir apk yukledim bu seferde oyun datayi gormuyor. Yeniden data indiriyor simdi bakalim sonuc ne olacak.
5 gb lik test umarim calisir :)

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Baslangicta durduruldu diyor.
Daha eski bir apk yukledim bu seferde oyun datayi gormuyor. Yeniden data indiriyor simdi bakalim sonuc ne olacak.
5 gb lik test umarim calisir :)
Zamanın varsa yedek alıp wipe data reset at istersen sistem şişmiş te olabilir

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Sadece bu oyun icin boyle birsey yapmam, ama ilgisi oldugunuda sanmiyorum cihazda sistem şişmesini isaret edecek herhangi bir olgu yok. Oyunla ilgili bir sorun belliki oyuna gelecek guncellemelerle duzelecektir.
1.9 surumundede calismadi bosa 5gb harcadik :)

Sorun oyundaymis dedigim gibi interneti kapatinca calisti.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Sadece bu oyun icin boyle birsey yapmam, ama ilgisi oldugunuda sanmiyorum cihazda sistem şişmesini isaret edecek herhangi bir olgu yok. Oyunla ilgili bir sorun belliki oyuna gelecek guncellemelerle duzelecektir.
1.9 surumundede calismadi bosa 5gb harcadik :)
Çoktan reset atmış tım ;) sorunu bulamamak beni cıldırtmıştı şimdi :D
hani desenki 64bit olduğu için desteği yok benim cihazda acmazdı ama saat gibi işliyor :)
interneti kapatınca çalışması biraz tuhaf değilmi? Modlu olsa normal neyse çalıştıysa gerisi önemli değil :)

Üst Alt