Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saolun beyler yardım için bu arada cfwlerini bekliorum zaten haftada bir cfw deiştirorum yaaa bunalıma girdim cfw deiştirmekten güzel bişiy yapın görsellerde süper olsun bide süper bi tema gömdünüzmü manyak olur
hikmet366
Üye
beyler fazla cfw yüklemeyin romlarıniz yanar
veysbaba
Üye
Konu Sahibi
isim vermek hoş olurmu bilmem ama en güzel temalar zedge.nette var açıkcası maxidede iyi ama çogunun ikonları güzel deil bu sitede manyak temalar var bilmem yardımım olurmu bi bakın isterseniz ki biliosunuzda bence
yanıyormu ya fazla cfw yükleyince yandığını ilk defa duyuyorum ama telefonu flashlarken (benim bir günde 20-30 kez attığım oldu) filan çekersen yandığını biliyorum
rasim kardeş senin tüm cfwlerinden acayip şekilde memnunum sende vallaha sıkıntı yok bi bakıyim o zaman bu gece atıcam senin cwfyi öneri içinde saol da ama 4x5 yapsaydın süper olurdu yaa yada ben deiştirebilirmiyim onu bilmiorum bi yardım etsen program felan varsa söyle yapiyim