beyler ilk andıoid deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

<zxc

<zxc

Üye
beyler ilk andıoid deneyimim
beyler herkeze merhaba ben annemin s3 ünü zorda olsa almış durumdayım :D şimdi bu rom root mevzuları varmış ben buna iki çeşit rom yüklemek istiyorum biri sadece pil ömrü için kasmış diğeride şu ünlü cynagemod

mevzu şu ben bunları nasıl yükliyeceğim ve hangisini yükleyeyim yada bunların dışında hem hızlı hemde pil ömrü iphone 4se eşit bir rom varmıdır
iphone 4s te 40 dk müzik dinledikten sonra 99 a düşerken s3 te 3 dk bşta durunca 99 a düşüyor :(

turkishield

turkishield

Üye
cyanogenmod en iyisidir ondan şaşma burdan romunu indir

burdan gappsı indir

bunları hafızana kopyala...cihazı rootla ve cwm yükle
sonra cihazın özel tuş kombinasyonu ile recovery modunda aç
install zip choose zip deyip önce rom dosyasını yükle sonra aynı yolu izleyip gappsı yükle..
işlemler bitince wipe cache dalvik cache ve data factory reset işlenlerini yapıp reboot system de
bu kadar CM kurulmuştur :)

Jomolocco

Jomolocco

Üye
4sten s3 e gecmekte nese ..

Ali58_58

Ali58_58

Üye
öncelikle bu işte yeniysen yüksek ihtimal bi hata yapıyosun ve onu düzeltecek kadar kendine güveniyorsan ki öyle oyun yüklenir gibi yüklenmez romlar öncelikle cmw kazandırman lazım ama şu an türkçe açılmış bir konu yok ingilizcen iyiyse xxdadan yaralanabilirsin ama sana tavsiyem rootlamam ki rootlama işlemi çok kolaydır greenify kurman greenify tüm arkada çalışan programları facebook ve subway surf gibi bazı oyunlar arkada devam lı ram yer onları durdurur ve telefonun uçar hemde unroot yaparak direkmen garantiye girersin hadi kolay gelsin

- - - Eklendi - - -

bu arada launcher için nova lauıncher öneririm

Üst Alt