Beyler Bayanlar Toplanın Parti Var (Öğrenci olmayanlar giremez :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Bayanlar Toplanın Parti Var (Öğrenci olmayanlar giremez :D)
Okulda kıyafet zorunluluğu kalktı kutlama yapalım :d:

badmus

badmus

Üye
Haydeeeeeee :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2: :halay2:

İşin şakası bi yana. Okulun kıyafetiyle gitmeye devam edecem ta ki herkez serbest giyene kadar.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
:halay2: kop kop üçyüz beşyüz cıstak cıstak :halay2:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Yalnız gelecek sene için :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
:disko:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Niye moralimi bozdun ki şimdi :( Şimdi son yıl mı öyle gitcez ne anladım o işten? :( Kapatın konuyu hevesim kaçtı :D :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Tamamen sacmalik ama tartisma cijarmak istemiyorum...

somurtukk

somurtukk

Üye
sizin adınıza sevındım aslında tam sevınemedım. herkesın gelır duzeyı aynı olmadıgından cogu model gıbı gelıcek bı kısmı ıse hep aynı kıyafetle.. eskıden kımın gelır duzeyı ıyı kımın kötü bellı olmuyordu. ve kımse kımseye özenıp üzülmüyodu. hic bir gencın bunları yasamaması ıcın unıforma gıyılmesı daha makbuldu bana göre. bu değişiklik cok ahh alıcak gibi. :(

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Silinen Üye 2149105
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
sizin adınıza sevındım aslında tam sevınemedım. herkesın gelır duzeyı aynı olmadıgından cogu model gıbı gelıcek bı kısmı ıse hep aynı kıyafetle.. eskıden kımın gelır duzeyı ıyı kımın kötü bellı olmuyordu. ve kımse kımseye özenıp üzülmüyodu. hic bir gencın bunları yasamaması ıcın unıforma gıyılmesı daha makbuldu bana göre. bu değişiklik cok ahh alıcak gibi. :(

+1 ama bir neden daha var ama cok siyasi...

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Katılıyorum cok haklısın.. :good:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
"E=somurtukk;5535819]sizin adınıza sevındım aslında tam sevınemedım. herkesın gelır duzeyı aynı olmadıgından cogu model gıbı gelıcek bı kısmı ıse hep aynı kıyafetle.. eskıden kımın gelır duzeyı ıyı kımın kötü bellı olmuyordu. ve kımse kımseye özenıp üzülmüyodu. hic bir gencın bunları yasamaması ıcın unıforma gıyılmesı daha makbuldu bana göre. bu değişiklik cok ahh alıcak gibi. :([/QUOTE]

"

Nasıl diyim bizim okulda öyle durumu kötü olan biri yok ona seviniyorum ama öbür taraftan da haklısınız. olan oldu biz eğlenmeye bakalım :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ya abi durumu olan var olmayanlar var ozeldeysen birsey diyemem ama devletdeyse utancindan soyleyemeyen vardir merak etme sen yada lisedesindir veya ozel okulda(benim gibi) emin ol marka yarisi basliyacak kizlar arasinda...

somurtukk

somurtukk

Üye
evet gercekten zor bır durum gencler ve aılelerı acısından..
zaten zamane kızlarımız maasallah ajanstan cıkmıs gıbıler yuzde makyaj etkler dız ustu gömlegın yakası acık saclar fönlu. bırde sivil geldıklerını dusunuyorum yorumsuz.. :s

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Ben lisedeyim. Bende abartmam okulda bi kot, t-shirt yeter ama durumu kötü olan yok

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Tamam senin lise abartmicak tamam konu burda kapansin...

somurtukk

somurtukk

Üye
erkekler acısından demıyorum zaten kızlar genelde cesıt cseıt gıyınmeye bayılırlar da:)

semihguney

semihguney

Üye
tekstil firmaları patlama yapıcak bu kesin , okullara giren çıkan da belli olmayacak artık , iyi birşey gibi gözüküyor ama bence değil

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
"E=somurtukk;5535927]erkekler acısından demıyorum zaten kızlar genelde cesıt cseıt gıyınmeye bayılırlar da:)[/QUOTE]

"

Kızlar adına bişey diyemem ben erkeklerden bahsediyorum onlar arasında rekabet olacağı kesin zaten ama okul forması olsada farketmiyo ki gömleğin üstüne giyilen kazaklar makyajlar falan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...